Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2007 1:44 pm Naslov poruke: Toyota Celica Mad Max style |
|
|
Maketa je Hasegawina(moja prva od doticnog proizvodjaca) , 1:24 ,nema masinu, podvozje je kako-tako, unutrasnjost takodjer(iako ne znam koliko detalja mogu traziti na autu za utrke ) ali ce se nesto iskemijati.
Ovako to izgleda na pocetku...
Vide se tragovi mog nestrpljenja i iskusavanja akrila(nisam nikad s njima radio)
Decali, rollbar i felge...
Na karoseriji su pokitane nepotrebne rupe,uklonjeni Toyotini logoi sa bocnih stranica i sa bunkera te napravljena rupa za poklopac tanka za chorbu...
To je zasad to. Pokusavam ne dirati nista dok ne dodje kompresor pa da mogu airbrushom raditi. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!"
Shinobi: poruka promijenjena dana: Čet Jul 17, 2008 5:29 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2007 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepa maketa
Jedva cekam dalje...ipak, definitivno se strpi dok nisi u mogucnodti raditi airbrushem...samo tako ce maketa odlicno ispasti
Za sada si dobro obavio sve pripreme...
Pozz _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Pro 08, 2007 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Strpljen-spasen, zar ne Ionako ima jos par stvari do farbanja, danas sam gume prosao smirglom da malo dobiju dojam trosenja
2 bugy1 : stari,koji brutalan paint job
samo sta nisu rupe na blatobranima i na haubi trebale biti zatvorene? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2007 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
E ovakvu maketu će dobiti pobjednik BO Muscle car pa nek se malo upozna sa maketom i dijelovima.Za sada izgleda dobro i mislim da će odlično ispasti . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
Upisano: Sub Pro 08, 2007 11:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | samo sta nisu rupe na blatobranima i na haubi trebale biti zatvorene? |
Tamo če doči još neke stvari pa su ostale otvorene. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Pro 12, 2007 7:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo,posto jos cekam kompresor malo sam se odlucio pozabaviti nekim detaljima. Pocelo je s jednim komadom zice...
i orginalnim zadnjim oprugama...
Nakon malo namatanja oko starog kista dobio sam ovo...
a jos dodatnih 2h rezuckanja i zahebancije su donijeli sljedeci rezultat...
sada slijedi bojanje(po uputama bi sve trebalo biti crno ali nema teorije da opruge ne budu crvene ili zute(jos se nisam odlucio). Inace,ako koga zanima,zica je bakrena iz koaksijalnog(ilitiga antenskog) kabla. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 12, 2007 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka chast...
Stvarno dobar trud i paznja na sitne detalje...to se uvijek cijeni  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Pro 12, 2007 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
ljepe opruge.... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Sri Pro 12, 2007 8:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidiš, vidiš dođe čovjeku da se zamisli...morat će se ovo isprobati.
Lijep posao.  _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Pro 12, 2007 11:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Mala napomena svima koji budu slagali ovu maketu: na prednjim amortizerima se ne isplati pokusavati napraviti opruge od zice jer je premalo prostora pa se moze zavrnuti samo jedan krug iste. Nasrecu,ako i pokusate(kao jos neki,ne zelim se imenovati ) kad se sve montira ne vidi se taj sitni zaheb jer je sve dosta duboko pozicionirano. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Pro 14, 2007 8:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Možda si mogao koristiti tanju žicu ova mi se čini malo predebelom(nije u mjerilu 1/24) barem po mojem ali mašta je tvoja volja. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | | Možda si mogao koristiti tanju žicu ova mi se čini malo predebelom(nije u mjerilu 1/24) barem po mojem ali mašta je tvoja volja. |
Mozda je malo deblja nego sto bi trebala biti,ali to je nablize sto sam nasao,,a i kad se poboja izgleda puno bolje (ili se ja to samo tjesim ). _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2007 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
tvoja opruga ima 5 prstenova, a originalna takodjer 5. izgleda bolje nego original, ali trebalo bi biti vise prstenova. auti ih inace imaju oko 10, ovisi koji i kakve su opruge.
ali tko to broji. bitno je da izgleda bolje jer se oni prstenovi na originalu skoro no ne razaznaju, a ovi od zice su bas dobri. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|