Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ford G.P.A.Jeep 1:35 Tamiya

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Hurrican

Član od: 28 Lis 2006
Mjesto: CELJE-Slo
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 8:17 pm    Naslov poruke: Ford G.P.A.Jeep 1:35 Tamiya Citiraj ovaj komentar

U.S.Amphibian i/4 ton 4x4 Truck je Fordovo ime. Amfibijca sam složio brzo, jer ljepo ide skupaj. Barvao sam prvo Tamiya primer siv, onda sa ABjem MM boju 1712, detajle sam bojao sa Revell a wash sa crnom Revell bojom. Gume i sve ostalo radijo sam sa akril kredom.Dimenzije pravega orjaka so dužina 4.623 m, širina 1.753 m , višina 1.626m, teža 1.647 kg, a ima vodno hlađen motor sa 4 celindra sa 2199cc, Max. hitrost na kopnem 96km/h a u vodi 11.2 km/h
A drukčije poleg oklopa volim i amfibiska vozila.
A nisam ga stavijo u radijonicu, da sam vidio kako brzo , ču ga napraviti.

Ovdje sam probao malo se i poigrati sa gumama od vozila,mislim da sam na pravome putu-a još treba par maketa sa gumama napraviti.
Pa nisam imao mira dok nisam napravijo i žice na reflektorima i zamjenijo plastičnu osovinu sa metanom, tako da se elisa sada vrti.

LP
Rave party
http://maketediori.mojforum.si/maketediori-about373.html

Hurrican: poruka promijenjena dana: Pet Svi 02, 2008 9:32 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mile

Član od: 09 Pro 2007
Mjesto: split
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 8:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zakon Shocked
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Baš je dobar, i lijepo si ga napravio. I ja volim amfibije, a ova maketa ide na popis za nabavu.
Natrag na vrh
VVS RUSSIA
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 8:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super. Mozda bi jos malo dobio na realnosti da ima rdje sa strane, ali i ovako je ok. Very Happy
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 8:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično, kad samo stigneš napraviti sve te makete, ja sam cijeli tjedan na bolovanju pa ne uspijevam puno napraviti. Svaka čast na trudu i volji a i makete su ti sve bolje i bolje. Amfibija ti je stvarno odlična.
Natrag na vrh
Hurrican

PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:45 pm    Naslov poruke: ;) Citiraj ovaj komentar

Iwtcha Napisao/la:
Odlično, kad samo stigneš napraviti sve te makete, ja sam cijeli tjedan na bolovanju pa ne uspijevam puno napraviti. Svaka čast na trudu i volji a i makete su ti sve bolje i bolje. Amfibija ti je stvarno odlična.

Kako stignem? Pa zapravo i sam neznam. Pa možda zbog tog jer radim više maketa odjedan put,kad čekam da se jedna osuši od boje ( pa i bojam po dve tri makete odjedan put-primer), radim na drugoj. Pa to ima i slabu stranu, jer zaboravim na koju Confused ali imam volje pa makar ima 15 maketa na kupu. Neznam zašto ali tako je to kod mene. Pa zapravo radim po pauzama, ako pola sati, pa onda pauza, pa opet pola sati. Jer ne mogu dugo sjedeti. Pa u prošlom mjesecu sam imao 4-5 noči neprespavanih, nisam mogao sklopiti oči zbog ljekova- pa sam malo radijo na maketama.

Hrđe nisam stavijo na njega, jer jo još uvijek neznam vsaj pola dobro napraviti.
Baš sad gledam King Tigra ( od više 400 djelova) i ogromnog FAUN SLT-56 Tank Transportera ( od više od 800 djelova) -na koga ču , da navalim.
Pa malo se bojim ,da ču na obojicu Wink
LP
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro je, jako dobro!
Sve si inventivniji i bolji, a kao što je već rečeno - na radnom elanu bi ti svi mogli pozavidjeti!

Pozz!

Very Happy
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Svi 03, 2008 1:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno brzo napreduješ, vrlo lijep rad.

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Hurrican

PorukaUpisano: Sub Svi 03, 2008 9:01 am    Naslov poruke: ;) Citiraj ovaj komentar

Hvala na podrški, čovjeku je to najbitnije , da ima podršku. Pa hvala vam i dalje ču se truditi-pa da jednog dana presenetim i samog sebe.
Pa sad malo drugčije gledam na rad sa maketama, stvarno se mi više ne žuri nikamo, kao nekad.
LP
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Sub Svi 03, 2008 9:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stvarno lijepo sredjeno!
vidim imam opasnu konkurenciju u GB-u njemaca Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Hurrican

PorukaUpisano: Sub Svi 03, 2008 9:36 am    Naslov poruke: :) Citiraj ovaj komentar

st65uka Napisao/la:
stvarno lijepo sredjeno!
vidim imam opasnu konkurenciju u GB-u njemaca Very Happy

Laughing ne brini, 1:72 radim , da malo obudim uspomenu na mlada ljeta kad sam bio klinac-kad sam radio 72 verzije. A kad ovako pomislim, za koju godinu neči imati prostora za 35 oklop, pa blje , da sad počnem i sa 72 jer možem 4 modela od 72 stavim na jedno mesto 35tice.
A sad moram imati koji , dan pauze.
LP
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma