Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Race Cars BO - Tamiya Toyota GT One
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 12:47 pm    Naslov poruke: Race Cars BO - Tamiya Toyota GT One Citiraj ovaj komentar

Pozdrav i od mene. Wink

Konačno je došao i taj dan. Very Happy Još dobro da sam imao u petak rođendan pa da smo sada dva dana zaglumili, jer inače mislim da bih već počeo i puko od nestrpljenja. Very Happy
Šta imamo ovdje je jedan predivan stroj (meni jedan od najljepših modernijeg doba) koji su nastupali u Le Mansu. Wink Na njega ću stavit puno toga od carbona do kevlara, pa do detaljnog prostora u motoru a još se nisam odlučio dali bi izrezao vrata Rolling Eyes , i pomalo se bojim da neću završit u određeno vrijeme ali dobro to je još daleko. Dosta priče evo vam dokaz da nisam ni vrečice otvorio: Laughing

Vidimo se poslije kad napravim nešto. Wink Very Happy

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E pa sretan rodjendan Smile
I sretno ti bilo sa buildom...imas opasne planove Twisted Evil

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sretan rođendan... Smile
sretno sa ovim buiildom... Pila je ludnica! Very Happy
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

naravno, sretan rockas U zdravlje

a nemoj ni sebe odmah bedirat, naravno da ces stici u roku Wink Very Happy

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala hvala. Wink Častim piće kad dođem u Zg. Very Happy

Pa malo sam si skratio sam rok, nekako do 5 mjeseca. Ali stići ćemo samo sad treba započet. Very Happy

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 2:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo več prvi update. Very Happy Brz sam nemam kaj. Laughing

Malo sam sestavio autič da vidim kako stoji i da vidim kako bih morao izrezat vrata. Rolling Eyes

A onda sam se posvetio diskovima, stražnjim naravno. Wink Napravio sam rupe u njima baš tako kako ima i original. Wink Dobro je ispalo, možda se malo slabije vidi ali kad ću ih obojat onda će biti mrak. Cool

Pozdrav Wink

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 3:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

1: sretan rockas
2: strava je pila
3: pokusaj rupe na diskovima malo vise napraviti pravokutne Wink
mico

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 3:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
pokusaj rupe na diskovima malo vise napraviti pravokutne Wink

Sada je več gotovo a i ruka mi se tresla, valjda zbog prevelike doze alkohola jučer. Laughing Možda nešto popravim, pokušat ću. Wink

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 10:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo još slike obojanih diskova. Wink Tako su stražnji diskovi završeni osim još decala koji idu na njih naravno. A sada sam se posvetio motoru i ožičenju njega, a i puno djelova treba još stavit u carbon. Rolling Eyes Uff posla kolko oćeš. Laughing

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo...detaljno Surprised

Član od: 01 Velj 2009
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

čovječe, diskovi preeedobri!! Shocked
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 12:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ti si se stvarno opremio svom mogučom tehnikom skrečanja Cool i stvarno ti dobro ide ,jedva čekam dalje Wink .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mico

PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 12:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala hvala. Very Happy

Pa treba jednom napravit i nešto više od OOB. Laughing

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mcmico Napisao/la:
Hvala hvala. Very Happy

Pa treba jednom napravit i nešto više od OOB. Laughing

To je uvjek dobrodošla promjena.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mico

PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 10:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo odlučio sam se da ne pružam Matiji da se samo on zabavlja rezanjem vrata, tako sam i ja počeo rezati:

Bilo je muke kod toga jer je jako tvrda plastika i ja nemam resinska vrata koji bi mogao poslije ubacit pa sam mogao biti precizan. Confused Uspjelo je, sada treba još malo pošmirglat to, pa malo kitanja i tako dalje Bla bla bla A samo da omenem da sam i podnicu obojao primerom (sivim od Zerota) tako da će uskoro boja, pa ću moći poćeti i sa motorom, a do tada se bacam na unutrašnjost. Wink Bit će pakleno, jer tek sada vidi što me još sve čeka. Rolling Eyes

Pozdrav ljudi Cool
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed
Stranica 1/9

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma