Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Pet Jul 20, 2012 5:38 pm Naslov poruke: Ferrari 458 Italia |
|
|
Pozdrav svima! Evo nakon nekog vremena opet sam na forumu pošto sam imao problema s prijavom jer sam mijenjao mail i tako... Ovu maketu sam složio još u drugom mjesecu, prilično sam zadovoljan s njom iako je karoserija mogla puno bolje ispasti, ali eto, možda jednog dana ju malo popravim, slobodno kritizirajte
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Pet Jul 20, 2012 5:45 pm Naslov poruke: Re: Ferrari 458 Italia |
|
|
[quote="Ferrarijevac"] evo još jedne
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Jul 20, 2012 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo i uredno, s par zamjerki. Crni diskovi? Zasto? I stavi si za buduce investicije pin vise i komplet mini borera, milion i jednu primenu imaju, a nezamjenjivi su za busenje diskova. Takodjer, na cijevima spuha ti se kuze linije kalupa(mozda je samo do slikanja, ak je sori), malo kita i smirgla i bit ce puno bolje. I nakraju unutrasnjost se malo previse sjaji, mat i semigloss su uvijek bolji izbor od glossa, realnije izgleda. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 20, 2012 7:02 pm Naslov poruke: |
|
|
U potpunosti se slažem s kolegom Shinobijem  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Jul 21, 2012 12:46 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Shinobi"] dosad sam stalno farbao diskove u srebrno pa reko ajd malo za promjenu u crno, mislim da u kombinaciji sa srebrnim čeljustima izgleda ok..al ajd možda bi više pasali malo "nabrijanijem" modelu, a što se tiče unutrašnjosti..nikad dosta sjaja kaj ne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sub Jul 21, 2012 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam siguran postoje li inače crni diskovi, a mislim da u stvarnosti nije praksa farbati ih...
A što se unutrašnjosti tiče, taj sjaj o kojem govoriš u unutrašnjosti jednostavno nije realan jer sjedala izgledaju kao to što jesu - plastika... A u pravom Ferrariju sjedala nisu plastična... Revellove SM (seidenmatt) boje izgledaju puno realnije u unutrašnjosti, a i dalje imaju onaj satenasti sjaj kakav u stvarnosti ima koža...To je samo dobronamjeran savjet. Pokušaj drugi put  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Jul 21, 2012 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="PowerPlant"] postoje, ali nisu toliko česti, evo primjera.. ja sam farbao s tom uljanom bojom koja ima taj sjaj pošto nisam mogao naći boju na bazi vode, takve boje koliko ja znam se ne sjaje toliko ali eto nisam ju mogao naći pošto kod nas baš i nema nekog izbora
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sub Jul 21, 2012 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto, za crne diskove nisam znao... U tom slučaju, o ukusima se ne raspravlja...
A ima i uljnih mat i semigloss boja... Ne moraju nužno biti akrilne da bi bile mat... Najbolji izbor enamelki (barem što se revellovog asortimana tiče) imaš u Mulleru  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Jul 21, 2012 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="PowerPlant"] e to si dobro rekao za ukuse hvala za inf! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Jul 23, 2012 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
osim unutrasnjosti najvise me bode sto nisi odradio wash panela. to jos mozes, ionako je to zadnja stvar sto se radi na maketi. umjesaj malo tamnocrvene tempere i prodji po panelima.
a mogao si ga i malo spustiti, ko divokoza je ovak visok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| adi
| | Član od: 01 Stu 2008 | | Poruke: 6 | | Mjesto: SARAJEVO |
|
Upisano: Pet Jul 27, 2012 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Gledam ovu sliku pravog Ferraria i tvog,primjetio sam da su ti na zadnjim tockovima kociona klijesta pogresno postavljena.Ako je isti model auta u pitanju!?Pohvale za maketu! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Jul 28, 2012 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
| [quote="adi"]da, krivo sam ih stavio, al kasno sam skužio, ljepilo se već osušilo, hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Pet Kol 31, 2012 9:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo malo sam još proradio na karoseriji
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskreno, bio mi je bolji s crvenim krovom. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidiš, meni se čak i sviđa ovako
Možda još da su i felge tamnije...
I mogao bi malo istaknuti linije panela tamno crvenom temperom... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|