Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Trumpeter, 1/200, Sovremenny - NOVO (23.03.)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 2:50 pm    Naslov poruke: Trumpeter, 1/200, Sovremenny - NOVO (23.03.) Citiraj ovaj komentar

Na redu je moj novi rad. Počeo sam slagati Hasegawinog Messera G-14 u 1/48 da se odmorim od mlažnjaka, a sada slažem Sovremennyja da se odmorim od aviona. Very Happy Very Happy Maketa je ogromna, dijelova je oko 820. Pin markova kao u prići i najveća zamjerka je to što su spojevi dijelova sa spruom jako debeli. Ali na kraju će biti super. Trup je MM 1728 Light Ghost Gray, waterline je Revell 04 bijela, dno je mješavina MM 1705 Insignia Red s par kapi MM 1749 Flat Black, a lakiran je MM akrilnim lakovima. Dno mi na fotkama djeluje nekako ljubičasto ali uživo je boja taman. To je to za sada; još fale sidra na trupu.

Timmy: poruka promijenjena dana: Ned Ožu 23, 2008 12:32 pm; prepravljeno ukupno 4 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Drago mi je da si pzapoceo ovu mrcinu od camcica radit i jedva cekam vidjet daljnje progress fotke Smile

Hoce li bit zacinjen kakvom WEM jetkovinom ili samo OOB?
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Eddie

Član od: 23 Velj 2007
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Maketa ti je odlicno ispala i zanima me šta je to drybrush, airbrush, weathering i takve stvari.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Hokum

Član od: 26 Lip 2006
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 3:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Procackaj malo po savjetima i faq-u. Ljudi su se tamo dosta potrudili, objasniti takve stvari (imas svakakvih tips and tricks).

Pozdrav
Natrag na vrh
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 3:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stvarno odlicno izgleda, ono ime i broj jesu li to dekali ili si crtao sa sablonom
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 5:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima. Maketa će biti OOB s PE dijelovima koji se dobiju uz nju, a brojevi, natpisi i zvijezde su dekali.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 5:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zbilja su ti dekali lipo sili, baš kako si mi reka. Very Happy
Eh, ali ježi ga, vidin da nisi ispravija propele - klasa Sovremenny ima propele s 4 pera umisto Trumpeterovih 5... I na mom je ista stvar
Samo baci ća posli taj stalak, stvarno bi bilo ruglo stavit takav brod na to
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Sub Velj 24, 2007 5:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam za propelere ali se ne zamaram previše oko toga, a stalak je samo privremeni dok će maketa biti u izradi. Do kraja ću već izmisliti nešto bolje. Very Happy
Natrag na vrh
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 11:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo,lijepo samo tako,ako je suditi po tvom šlelu ovo će izgledati fakat dobro Very Happy
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 1:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Nisam ni sumnjao da bu ispalo drukčije nego super .
Samo je bilo pitanje kad buš se odlučio krenuti dalje Wink .

Very Happy Very Happy Very Happy

Mlad je, ima vremena.... Wink a ovakve grdosije se ne slažu preko noći...ja svojeg izvadim iz kutije,ogledavam, "osluškujem unutarnji sat", on kaže:"još nije vrijeme, nisi spreman"....pa ga lijepo vratim natrag u kutiju, a nju zna se...na hrpu svih onih za koje još nije kucnuo sat. Laughing
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

je, malo me previse podsjeca na teen razgovore.....
"Jos nisi?" -"Znas, ne osjecam se spremnom...." Very Happy

Uglavnom odlican rad, jedva cekam nastavak......

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 7:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
je, malo me previse podsjeca na teen razgovore.....
"Jos nisi?" -"Znas, ne osjecam se spremnom...." Very Happy

Uglavnom odlican rad, jedva cekam nastavak......

Sinek,u maketarstvu se ne hrli... Laughing Laughing ,a teen vremena se niti bebonja niti ja baš ne sjećamo kristalno jasno. Wink
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 7:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa nisam zna da i vi imate Sovremmenyja Surprised Razz
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Ned Velj 25, 2007 8:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:

Imam doma dva brodića, jedan je ovaj Rus (1/200) i mali S-100 (1/72).
Kada bi Trump izbacio u 1/200 razarača klase Udaloy, to bi mi bio najveći užitak.Ali, i ovo dvoje će doći na red. Cool
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 26, 2007 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:

Ima nas jos Cool
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma