Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| To kuzim, ali ide li se s tim na nekakvo natjecanje ili slicno? Ne zelim vam kvarit zabavu ni rezultat, s obzirom da je upitno kako ce moj ispasti na kraju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| mane cisto radi razonode i ne kuzim zasto bi kvari rezulat kada ti basdobro ide"! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 4:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije problem prolongirat vrijeme izrade jer bitno je da se radi.
Neka onda 15.02. bude službeni početak (ako se svi slažu), a vrijeme trajanje GB nek je 3 mjeseca od tog datuma.
@ Vukic
Naravno da se možeš priključit. Kako sam i rekao, šta nas je više to bolje.
Vidim da si ti debelo ispred nas s E8 tako da ti se otvara mogučnost izrade još jednog Sherma do kraja GB.
Cilj GB je više motivacija nego nagrada ali eto....možemo izradit neki gif koji bi svi sudionici ovog GB nosili u svom potpisu, a koji bi ujedno bio i svojevrsna nagrada.
Pa ako tko ima kakvu ideju nek slobodno izađe s njom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| e da jel bi se mogo pridruziti pa poceti kad mi pe stigne? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 4:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | e da jel bi se mogo pridruziti pa poceti kad mi pe stigne? |
Može.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Narucen British sherman Mk.III.
Cim stigne, krecem. A do tada u istrazivanje o weatheringu, blatu i slicno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| barakuda Napisao/la: | | killa Napisao/la: | | e da jel bi se mogo pridruziti pa poceti kad mi pe stigne? |
Može.  |
Tako cu i ja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pa jel moguce da nema nigdje kupiti cijev za Mk III. Ili gusjenice. Ako imate link, stavite tu. Hvala... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisu tenkovi moje podrucje. Iskreno, nemam pojma o tome. Hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: |
Nisu tenkovi moje podrucje. Iskreno, nemam pojma o tome. Hvala. |
Prije nego što se odlučiš na kupnju bilo čega. Prvo na netu malo prouči o maketi koju radiš. Google is your friend
Vjerujem da ti je stalo da tvoja maketa na kraju, osim što bude oku lijepa, što je moguće više autentično predstavlja neko konkretno vozilo. A sigurno ćeš na taj način i saznati puno zanimljivih stvari.
Čijeg šermana misliš raditi? Britanskog, američkog...? Koje ratište? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pet Velj 11, 2011 2:47 am Naslov poruke: |
|
|
Prikljucujem se sa tamiyom M4A3  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sub Velj 12, 2011 8:46 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja bih se priključio, al ovaj put zbilja! Ja ću shermanom M4A3 od Dragona, i odmah molim pomoć, jel dobra kupola, kotači i ovjes onakav kakav je na profilu, tj tenk sa brojem 711 crno maslinasta shema?
Punni kotači, kupola sa 2 jednaka otvora? Ne poznajem tematiku ali volio bi se malo učiti na njemu, prije nego krenem na jagdpanthera!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
|
Upisano: Sub Velj 12, 2011 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | I ja bih se priključio, al ovaj put zbilja! Ja ću shermanom M4A3 od Dragona, i odmah molim pomoć, jel dobra kupola, kotači i ovjes onakav kakav je na profilu, tj tenk sa brojem 711 crno maslinasta shema?
Punni kotači, kupola sa 2 jednaka otvora? Ne poznajem tematiku ali volio bi se malo učiti na njemu, prije nego krenem na jagdpanthera!  |
Misliš radit ovog?
Prema tom crtežu iz Concordove knjige rekao bih da je kupola OK. Puniteljev dvodijelni otvor (koji je raniji model od jednodijelnog ovalnog) i komandirov kasniji sa periskopima bi trebali biti OK prema sastavnici. Koliko sam vidio, jedino je u sastavnici prikazan top sa kasnijom plinskom kočnicom, dok je na crtežu verzija cijevi samo sa onim štitnikom. Mislim da je crtež ispravniji jer i u knjizi SSP- In Action M4 isto prikazan crtež tog tenka sa takvom cijevi..
Sa maketom ionako dobiješ sva tri tipa 76mm cijevi. Za sve ostalo nemaš beda samo deri po sastavnici  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Velj 13, 2011 3:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | I ja bih se priključio, al ovaj put zbilja! Ja ću shermanom M4A3 od Dragona, i odmah molim pomoć, jel dobra kupola, kotači i ovjes onakav kakav je na profilu, tj tenk sa brojem 711 crno maslinasta shema?
Misliš radit ovog?
Prema tom crtežu iz Concordove knjige rekao bih da je kupola OK. Puniteljev dvodijelni otvor (koji je raniji model od jednodijelnog ovalnog) i komandirov kasniji sa periskopima bi trebali biti OK prema sastavnici. Koliko sam vidio, jedino je u sastavnici prikazan top sa kasnijom plinskom kočnicom, dok je na crtežu verzija cijevi samo sa onim štitnikom. Mislim da je crtež ispravniji jer i u knjizi SSP- In Action M4 isto prikazan crtež tog tenka sa takvom cijevi..
Sa maketom ionako dobiješ sva tri tipa 76mm cijevi. Za sve ostalo nemaš beda samo deri po sastavnici  |
Da Bero baš toga! Prema ovome profilu i ide drukčiji ljenivac nego prema satsavnici! Ok hvala! Bacam se na posao u Pon! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|