Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sri Lis 14, 2015 7:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Da li samo ja vidim slike s "postimage-a" jako loše, kao da su u 3-4 puta manjoj rezoluciji?
Inače, odličan rad! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1055 | |
|
Upisano: Sri Lis 14, 2015 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jetkovina na biciklu ti je iz centra.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gilens
 | | Član od: 23 Velj 2012 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Novi Beograd - Blok 30 |
|
Upisano: Sri Lis 14, 2015 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Grunfe, šahtovi trabpova su bili u svetlo sivoj boji pre revizije, tako bar stoji na ovoj slici:
Fotografija preuzeta iz knjige Bojana Dimitrijevića, Izviđači JRV. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Sri Lis 14, 2015 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Zavisi na koju masinu.Bisevi su imali i bele i zuti cink hromat kao i srebrene.Ali F13 pre revizije su najverovatnije imali srebrene kao ostatak aviona. _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 15, 2015 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
-Neznam zašto su fotke u ovakvoj rezoluciji, mislim da je to do Postimage-a, jer su u originalu sasvim OK. Vidjet ću što je s tim u sljedećoj turi slika...
-Hvala na slikama i pomoći oko stajnog trapa, Dragan me opskrbio sa fotkama na PM-puno hvala kolega.
-Što se tiče felgi na kotačima, nije mi jasno zašto djeluje kao da je malo pomaknuta-valjda je neki glupi efekt kod fotografiranja i loša rezolucija slike, jer sam sve premjerio sa šublerom i trebalo bi biti OK.
Sad moram još izdetaljirati kutije stajnog trapa sa žicama i do kraja obojati kokpit, pa će biti zamjetnijeg napretka. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Čet Lis 15, 2015 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro ti ide zasada, baš si se bacio na posao  _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 16, 2015 11:28 am Naslov poruke: |
|
|
Trenutno radim usporedno 4 makete, ali mislim da će MiG biti relativno brzo doći u fazu bojanja. Ono što će malo odužiti posao je dorada stražnje zračne kočnice koju ću otvoriti, ispravak vrha repa koji je netočan i izrada raketa. Dovršio sam mlaznicu, ali se baš nešto spektakularno i ne vidi na fotkama, a mislim i da ću se dosta namučiti sa rezervarom. Na slici se vidi da sam dosta kitao po njemu, ali nekako mi se čini da bi ga bilo najbolje radikalno preurediti, jer ovako iz kutije neće biti baš nešto... Dakle, bit će dosta skrečanja i kirurgije, a ima još PE dijelova za poljepit, a tu je i Master model pitotka... Mislim i napravit stepenice za ulaz u avion i stavit figuru pilota-samo se nadam da se do tog momenta neću zasitit kojekakvog dodatnog petljanja po maketi i da ću sve privest kraju kako sam zamislio. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sub Lis 17, 2015 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Važno da se radi, ne sumnjam u krajnji rezultat! Svakako stavi figuricu, mislim da figure jako podižu makete, odlučio sam da ću na svakoj svojoj budućoj maketi staviti neku figuru! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 18, 2015 2:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Kada gledam ovog Revellovog Miga čini mi se da bi se on najlakše
preuredio u Mig-21 UM. Šta bi se na njemu sve trebalo promjeniti
osim vertikalca, grbe, cockpita i canopya da bi ga se preuredilo u
UM-a ? _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|