Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB "Zvezda" oklop u mjerilu 1:35.
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Pon Lis 26, 2009 8:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ja sam se odlučio Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Pon Lis 26, 2009 11:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pridruzujem se.
Natrag na vrh
Zond

Član od: 25 Sij 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lis 26, 2009 11:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može jedna kratka recenzija? Smile
Natrag na vrh
momcha

PorukaUpisano: Uto Lis 27, 2009 12:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzera III ?
Natrag na vrh
Zond

Član od: 25 Sij 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Lis 27, 2009 12:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, možda sam mogao i biti jasniji u prvoj poruci Very Happy
Natrag na vrh
momcha

PorukaUpisano: Uto Lis 27, 2009 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izvinjavam se u startu ako bude bilo O.T. Koliko para,toliko i muzike Very Happy .Primecuje se nedostatak detalja koji moze da se nadoknadi doradom.Gusenice su katasrofa.Gumene su ali to nije problem.Na svakom linku se primcuju pin od livenja iz kalupa,tako da cu ja za ovu maketu da koristim Dragonove gusenice.Veliki nedostatak je i verovatno los kalup za livenje jer vam treba dosta smirglanja kako bi ste odstranili visak plastike koja se rzlila po ramu a onda gitovanje iste kako bi ste popunili rupe Sad .
Sastavio sam do sada par Zvezdinih maketa ali mi se ova cini kao najlosija do sad.Mislim da su im ruske stvari bolje.U svakom slucaju dodatni setovi i dorade su kod Zvezde dobrodosli Smile
Natrag na vrh
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Pet Velj 19, 2010 5:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki jedno pitanje?

Pošto mi se KV polako bliži kraju,odlučio sam nabavit još jednu zvezdu,i uspio sam BM - 13

Jedini problem je kaj je maketa u revellovoj kutiji,tražim vaše dopuštenje da sa njime sudjelujem u GB Very Happy
Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Velj 19, 2010 6:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma samo daj. Pa ko ima obraza da ti kaže nesmiješ.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 20, 2010 12:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ponizno molim za dopuštenje da svog T-34/76 spojim sa Dragonovim trupom koji mi je dupli. Pošto već imam mnoge Dragon dijelove spremne za originalni Zvezdin trup, nadam se da nije bed ?
Riječ je o ovom drugu kojeg neće biti problem malo vratiti u prošlost. Očajno nalijeganje nekih PE dijelova na Zvezdu dovelo je do popuštanja mojih ionako tankih živaca...

Natrag na vrh
Bero

PorukaUpisano: Sub Velj 20, 2010 1:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što se mene tiće imate svi moj blagoslov Pop
Pođite u miru raditi makete.
Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Sub Velj 20, 2010 9:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

što se mene tiće može Smile
Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Sri Ožu 10, 2010 9:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki,nadam se da se neljutite,ali moja katyusha će trebat malo pričekat Sad

Naime,zasada imam neke druge prioritete i uostalom trebao bih pe set i nove kotače naći za njega

Nadam se da je to uredu Smile
Natrag na vrh
Bero

PorukaUpisano: Sri Ožu 10, 2010 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Rok je određen za GB od godinu dana, pa ti vidi.
Ne sumnjam da ćeš ih još par izbaciti do kraja roka Cool
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3
Stranica 3/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma