Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Duka
 | | Član od: 03 Velj 2008 | | Poruke: 49 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja tu nis ne vidim, tj vidim al tam treba onda nekam ici a kamo to samo ti znas. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Probaj ponovo stavit link, ovaj nije dobar... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| je ok je, skuzil sam, odi pod "Europe" i onda pod "UK", i tam ti bu bilo ok, pritom bu te pitalo za datum rodenja i pogledaj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nixa
 | | Član od: 10 Pro 2007 | | Poruke: 194 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Stari,ja tu već 10 minuta gledam u crnilo,ne znam...  _________________ "We happy few,we band of brothers,for he who shelds his blood with me today,
shall be my brother"-W.Shakespare |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
da, i meni stoji crno.... al mislim da nije baš toga vrijedno. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 3:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Nakon sto se loada flash animacija, moze se kretati po diorami nekoj iz igre Halo. Dosta efektno i realno napravljeno, ali nije me bas dugo zabavilo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Duka
 | | Član od: 03 Velj 2008 | | Poruke: 49 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
pa sam cekas da se ucita i da prode uvod a onda stisnes strijelicu za naprijed. skuzio sam da je dim napravljen od vate ali me zanima kako su napravljene eksplozije
evo i link ponovno
http://halo3.com/believe/shell.html
kada pita za datum rodenja moras staviti da si punoljetan inace te nece pustiti da gledas. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 07, 2008 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vjerovatno je vatra poslje dorađena na kompjutoru. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stipa
 | | Član od: 05 Kol 2008 | | Poruke: 24 | |
|
Upisano: Uto Kol 05, 2008 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
jako lijepo,a i cini se da je diorama
sigurno su to jako dugo radili |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Kol 05, 2008 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Vatra nije rađena na kompu, i vrlo se jednostavno napravi. Uzme se žica i s par drugih žica se oblikuje mjesto gdje vatra udara, zatim,(iz mog iskustva) koristi se PVA ljepilo iliti Drvofix (nemojte me sad napadat da PVA i drvofix nisu ista stvar jer su je..... ista stvar!) i u većim količinama se nanosi na žicu( to nije najlakši posao) jer ljepilo curi i treba dosta truda oko oblikovanja, na kraju kad je sve gotovo se oboja temeljnom bojom BLOOD RED, zatim ide sloj FIERY ORANGE na mjestima kod sredine plamenova i kao na vrh higlighta ide mješana boja FIERY ORANGE sa SUNBURST YELLOW ili BAD MOON YELLOW 70-30 omjer u korist žutih boja. I na kraju higlight čistih žutih pri vrhu plamenova a drybrush sa SCAB RED kod crvenih dijelova. Boje su GAMES WORKSHOP dostupne u LoM-u. Tako sam ja naučio raditi iako od prestanka s tabletop igrama je nikada nisam radio. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|