Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| toni36
 | | Član od: 05 Lis 2007 | | Poruke: 301 | | Mjesto: Baška Voda |
|
Upisano: Čet Lis 23, 2008 9:31 pm Naslov poruke: P-51 Mustang III;revell 1/72 |
|
|
Dok čekam da se osuši boja na F-16 malo se učim novim tehnikama i postupcima na ovom aviončiću
kao šta možete vidjeti odvojio sam kormilo i (zakrolca??) da isprobam mu dati malo više "života" rezultat se može vidjeti na sljedećim slikama
gornji dio sam sasvim odvojio a donji zarezao sa vanjske i unutarnje strane tako da se može saviti.... ..tako sam napravio i na kormilu
ovako bi to trebalo izgledati odozdo...
ovo sam morao pokititi iako je cijelo krilo u suhom isprobavanju sjedalo odlično kada sam skinuo zakrilca malo je "palo" sa gornje strane...
evo tu su slike pa bi svaki savjet bio dobrodošao _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Lis 23, 2008 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Savjet? Iako se fora sa savijanjem cini odlicna...think again? Posebice to upada u oci na repu, gdje je spoj velik, izmjeri, pomnozi sa 72 pa ce ti biti jasno da tu, bez obzira sto je dio repa pomaknut u stranu, ipak nije tolika rupcaga..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| toni36
|
Upisano: Čet Lis 23, 2008 9:37 pm Naslov poruke: |
|
|
ok ... kitavanje??
ili neki drugi način ?? _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Lis 23, 2008 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
nope..... odrezi sve sto mislis praviti odvojeno, fino obradi, i zaljepi u smjeru u kojem mislis da je najbolje.... i dobit ces realan spoj (rupu) a dio ce ici u zeljenom pravcu.....
Cak, zanemari velicinu rupe, ostaje cinjenica, da ako je nesto pomicno, onda mu nije samo jedna strana toga pomicna a druga fiksirana....pogledaj ljevu i desnu stranu repa, bit ce ti jasno na sto mislim....s ljeve (gledano od repa) strane rupa, a sto je sa desne? savijena plastika..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=-
Reaper: poruka promijenjena dana: Čet Lis 23, 2008 9:40 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| toni36
|
Upisano: Čet Lis 23, 2008 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
dogovoreno... sutra ponovo mesarim.... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|