Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Drveni dijelovi za modele brodova u ZG?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 08, 2009 12:04 pm    Naslov poruke: Drveni dijelovi za modele brodova u ZG? Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima od novopridošlog člana ovog foruma.

Da odmah krenem na stvar. Pregledavao sam malo postove ali ima nekih informacija starijih po godinu i više i možda su se neke stvari promijenile.

Zanima me gdje bih u Zagrebu mogao kupiti najosnovniju drvenu građu koja bi odgovarala za izradu ponekog modela broda. Primjerice šperploče za kostur, letvice za oplatu, palubu, letvice za jarbole i sl.

Dosad imam iskustva samo sa kitovima od Tehnodidakte iz Pule koje već imam podosta godina Smile Radi se od modelima USS Constitution i HMS Bounty.

Trenutno mi je želja napraviti Santa Mariu, pa ako neko ima nekakav dobar nacrt, savjet ili sl. da podijeli samnom bio bih zahvalan Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Ivica

Član od: 14 Sij 2009
PorukaUpisano: Sri Ruj 09, 2009 1:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ža mi je ali kolega , koliko ja znam u Zagrebu trenutno nema ništa. Bilo je prije RCM ( Korčulanska ) i HMS ( Zagrebačka, čini mi se ). I jedna i druga butiga je zatvorena, trenutno nijedna druga butiga u ZG neradi. Najbliže ti je Ljubljana ili Split ( http://www.marisstella.hr/ ). Tribaš samo vidit di ti je lakše ova butiga u Splitu je mantuin asortiman i neke stvari rade sami.
Natrag na vrh
mislav

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Ruj 09, 2009 2:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bauhaus ti ima ( ili je barem imao ) dosta dobar izbor kojekakvih letvica i profila. Od balze pa na dalje. Moguce da bi i u Furniru mogao nesto naci.
Inace, cini mi se da je sad najblizi ducan s takvim svarima ''Modelar'' u Brezicama.
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Ruj 09, 2009 3:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na savjetima Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma