Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| marko007
| | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 8 | |
|
Upisano: Čet Lip 18, 2009 1:21 pm Naslov poruke: cipoteka |
|
|
| dakle narucio sam maketu i jos neke stvari sa cipoteke prije 8 dana i jos mi nije doslo nekuzim kako? koliko vi cekate kad nesto narucite od njih? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 18, 2009 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da te ne plašim...24 sata...ali uvijek zovem na telefon za narudžbe 01/3879382 a nikad mailom... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| humvee
 | | Član od: 14 Tra 2007 | | Poruke: 20 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Neznam dali si bio tamo ali ja jesam i to na svoju žalost. prvo na internetu toliko toga, pa sam još i telefonom provjerio, ima kako ne bi bilo, onda dođeš i prvo sve u neredu,kistovi puni prašine boje nisu tamo gdje bi trebale biti , pola toga nema a oni samo klimaju ramenima.
Možda sam ja taj put tako prošao neznam......
Sretno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja iskustva što se tiče chipoteke u Rijeci su isto prilično loša. Prodavači se drže ko da su ministri, samo što ti ne kažu: daj odi doma, šta si došo gnjaviti.
A na telefon bi se prije Papa javio. Što se tiče naručivanja preko weba, nije bilo problema. Dođe sve za 3-4 dana. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ne znam , na broj koji sam naveo čovjek se javi ljubazno, prilično je informiran a narudžbu proslijedi ili dalje svojima ili nekom dućanu koji drži revell i meni je stizalo sve za 24 sata. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam zvao Chipoteku u Zg ui bili su preljubazni! jako dobro i ugodno iskutvo iako nisam ništa naručio, samo su me zanimale informcvaije!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 4:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam kupovao nekoliko puta i svaki put je stiglo pouzećem apsolutno sve naručeno u roku 48 sati ali...
1. otiđi na stranice, nađi što želiš na ekranu i zapiši inventarni broj ili ih zovi dok si za računalom
2. nazovi na phone (ne mail), poziv će prebaciti gdje treba, naravno,zoveš Zg ispostavu ili Sesvete, stoji ti lijevo na stranicama
3. popričaš sa likom (izvanredno su ljubazni), pročitaš mu inventarne brojeve i reći će ti imaju li to u bilo kojoj od trgovima ili ne ili u skladištu. Ako nemaju u skladištu a imaju u trgovini povući će u centralu za poslati tebi. Ukoliko nisu sigurni, tražiće ti broj pa će ti se brzo javiti, zaista brzo
4. šalju čvrsto zapakirano, plaćaš pouzećem, poštarina oko 20 kuna, slali su mi po jedan tenk 1/72 ali jednom i 10 tenkova 1/72
5. ako imaju nešto npr. u Zadru a ti si u Splitu poslaće ti traženo u lokalnu trgovinu
Za razliku od nekih stranih shopova koji su razvikani do bola baš nikad me nisu prešli a prešao me nije nikad u našoj maloj zemlji koju tako zdušno blatimo niti jedan maketarski shop. Zato su me uredno tijekom godina bar jednom prešli Hannants, Jadar i Model hobbies pa se ti misli. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| humvee
 | | Član od: 14 Tra 2007 | | Poruke: 20 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nisam i nije mi bila namjera nikoga blatiti, samo sam iznio svoje iskustvo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Jul 08, 2009 4:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| humvee Napisao/la: | | Nisam i nije mi bila namjera nikoga blatiti, samo sam iznio svoje iskustvo |
Sve 5, nije to nitko ni shvatio kao takvo, samo razmjena iskustava. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|