Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 08, 2009 12:04 pm Naslov poruke: Drveni dijelovi za modele brodova u ZG? |
|
|
Pozdrav svima od novopridošlog člana ovog foruma.
Da odmah krenem na stvar. Pregledavao sam malo postove ali ima nekih informacija starijih po godinu i više i možda su se neke stvari promijenile.
Zanima me gdje bih u Zagrebu mogao kupiti najosnovniju drvenu građu koja bi odgovarala za izradu ponekog modela broda. Primjerice šperploče za kostur, letvice za oplatu, palubu, letvice za jarbole i sl.
Dosad imam iskustva samo sa kitovima od Tehnodidakte iz Pule koje već imam podosta godina Radi se od modelima USS Constitution i HMS Bounty.
Trenutno mi je želja napraviti Santa Mariu, pa ako neko ima nekakav dobar nacrt, savjet ili sl. da podijeli samnom bio bih zahvalan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ivica
 | | Član od: 14 Sij 2009 | | Poruke: 56 | |
|
Upisano: Sri Ruj 09, 2009 1:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ža mi je ali kolega , koliko ja znam u Zagrebu trenutno nema ništa. Bilo je prije RCM ( Korčulanska ) i HMS ( Zagrebačka, čini mi se ). I jedna i druga butiga je zatvorena, trenutno nijedna druga butiga u ZG neradi. Najbliže ti je Ljubljana ili Split ( http://www.marisstella.hr/ ). Tribaš samo vidit di ti je lakše ova butiga u Splitu je mantuin asortiman i neke stvari rade sami. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Sri Ruj 09, 2009 2:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Bauhaus ti ima ( ili je barem imao ) dosta dobar izbor kojekakvih letvica i profila. Od balze pa na dalje. Moguce da bi i u Furniru mogao nesto naci.
Inace, cini mi se da je sad najblizi ducan s takvim svarima ''Modelar'' u Brezicama. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 09, 2009 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savjetima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|