Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| niko
 | | Član od: 23 Sij 2006 | | Poruke: 291 | |
|
Upisano: Sub Ruj 19, 2009 10:49 pm Naslov poruke: zahvala CK 09 |
|
|
U ime organizatora Hrvatske udruge vojnih minijaturista i suorganizatora MK Grunf zahvaljujemo svima na sudjelovanju,
te se vidimo 18. i 19. 09. 2010. godine na V. Zagrebačkom mketarskom kupu CRNA KRALJICA 2010.
Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 12:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Pohvale organizatorima i suorganizatorima na još još jednom lijepom natjecanju i izložbi.Čestitke onima koji su i nešto osvojilo. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5778 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 1:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ispričavam se na malom OT, hoćemo li dobiti liste pobjednika i natjecatelja. TNX |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| su27rules Napisao/la: | (odlično riješena parkirna mjesta ) |
Fenomenalno..... sva sreca da se tamo nigdje parking ne placa...... Salim se, salim, nemojte odmah.......  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Svi ONLINE prijavljeni ulaze u nagradnu igru za PRIGODAN POKLON |
.... .... ili sam ja možda nešto propustio?
Inače, sve ostalo je bilo super (osim parkinga, naravno, još sam zaglavio u onoj svadbi koja je bila par kuča dalje), čestitke organizatorima i svim osvajačima medalja.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Rezultati su gore, slikice se uploadaju, ali ima ih poprilično potrajat će [ ]
Rezultati
Inaće, za ovaj propust koji je spomenuo Iwtcha smo krivi , naprosto u svoj onoj tenziji da sve bude napravljeno na vrijeme smo zaboravili,
ali budući da nagradu dodjeljuje MK Grunf, netko će bit izvućen iz šešira i dobit će maketu poštom (pa makar bio i iz Mađarske ).
Ispričavamo se na ovom propustu, ali stvarno smo se sjetili tek kad smo nakon takmičenja sjeli za stol i rezimirali sve...
Pozdrav svima !!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5778 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | su27rules Napisao/la: | (odlično riješena parkirna mjesta ) |
Fenomenalno..... sva sreca da se tamo nigdje parking ne placa...... Salim se, salim, nemojte odmah.......  |
Ne znam zasto si ti imao problema,meni je parkiranje bilo nikad bolje,ja sam lipo putem maila sa članom imena "niko"(koji je i otvorio ovu temu) sve rijesio dan prije,pitao ima li mjesta i kako ce rijesiti taj problem,covjek se odmah javio,sve mi objasnio i mjesto me čekalo kad sam doputovao u subotu!! _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam, znam......
Ma nisam te htio smetati i ometati, biti ce prilike i za to....
Evo, jos jednom.....
Posebno bih (ako smijem) zahvalio kolegi Iwtchi, na nevjerovatnoj gostoljubivosti i darezljivosti, cjelodnevnom ugodnom drustu. fenomenalnoj veceri i pomoci u pronalasku puta iz bespuca Zagreba...... Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.... Puno hvala kolega..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Cestitke svim nagradenima... bilo je stvarno prekrasnih maketa za pogledati... posebna hvala deckima iz MK Grunfa za nagradu... bacvica sa pivom se vec hladi  _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 5:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Puno hvala kolega..... |
Ništa, i drugi put  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Ruj 20, 2009 6:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Znam, znam......
Ma nisam te htio smetati i ometati, biti ce prilike i za to....
Evo, jos jednom.....
Posebno bih (ako smijem) zahvalio kolegi Iwtchi, na nevjerovatnoj gostoljubivosti i darezljivosti, cjelodnevnom ugodnom drustu. fenomenalnoj veceri i pomoci u pronalasku puta iz bespuca Zagreba...... Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.... Puno hvala kolega..... |
a tko te uspješno uputio i pilotirao da natjecanja he he
hvala dećki svima, bilo je jako lijepo, malo je parking zezao ali našli smo mjesto pred samoposlugom! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 21, 2009 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
Dobar provod, odlično društvo, vrlo dobar shopping, malo muke sa parkiranjem, jako dobar grah s kobasicom za ručak...uz osvojena dva prva i jedno drugo mjesto za makete. Svake godine sve bolje i bolje. Bilo je jako puno kvalitetnih maketa za vidjet-iz godine u godinu je konkurencija sve opasnija.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pon Ruj 21, 2009 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
ja se zahvaljujem svim sucima koji su odlucili taj dan suditi umjesto ga provesti laganini po kavama, razgledavanjima i buvljacima. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 22, 2009 10:32 am Naslov poruke: |
|
|
| SZVO Napisao/la: |
He, he. Evo ideje za sljedecu CK. Pozovite Gripen Int. da vam bude sponzor i uvedite kategoriju "What if Gripen in CroAF" pa da vidis koliko ce biti Gripena na takmicenju  |
Ovaj post SZVO-a sam kopirao ovdje iz teme "Što ste danas kupili?" jer mislim da ovdje pripada, a i osobno mislim-zašto ne?-to nije neostvariva ideja. Zamislite kad bi još donjeli i onaj 1:1 mock-up Grippena ispred škole u Gračanima-to bi bila živa ludnica. Možda ne bi bila loša ideja i posebnu kategoriju NATO pretvoriti u tradicionalnu, pa probat dobiti pokroviteljstvo odjela za NATO u Hrvatskoj. Njihov predstavnik bi onda mogao i uručiti nagradu, a mogle bi se organizirati i video projekcije i predavanje sa tom tematikom. Obzirom da je najavljeno trajanje od 2 dana za sljedeću godinu to bi bilo izvedivo. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|