Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Maverick
| | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 25 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Lis 31, 2009 6:35 pm Naslov poruke: Tamiya sprej |
|
|
Jel netko naručivao Tamiya sprej izvana i jel imao nekih dodatnih problema sa carinom obzirom da oni to podrazumjevaju pod "kemija".
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Lis 31, 2009 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
nikakvih problema nije bilo, dok se jos moglo narucivat sprejeve izvana.
sad su zrakoplovne tvrtke poostrile zakone i vise ne dozvoljavaju prijevoz sprejeva avionom, jer su pod tlakom. pa su hobby shopovi povukli sprejeve iz prodaje i sad smo u banani  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Maverick
|
Upisano: Sub Lis 31, 2009 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Preko eBaya vidim da nude airmail pa ne znam jel netko u zadnje vrijeme pokušao naručiti. Jel netko naručuje možda brodom i jel stigne na kućnu adresu ili carina blokira pa moraš ići dokazivati o čemu se radi? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Lis 31, 2009 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
problem je samo u on-line shopovima. oni postuju zabranu avio-kompanija pa zato vise ne nude sprejeve.
ako neki lik sa ebaya nudi airmail opciju i ako uspije paket staviti na avion, dobit ces ga sigurno. jednom kad stigne u hrvatsku nece ga carina vratiti nazad ako nadju sprejeve unutra. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Stu 19, 2009 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo iz prve ruke; narućeno preko e-bay-a (rc.sausage.dog), stiglo iz Hong Konga airmailom za uobićajenih petnaestak dana i prošlo bez carine.
Dakle stvar funkcionira mada neznam koliko još (poznati R10 više ih nema u ponudi upravo zato što se sprejevi po novom više ne smiju slati avionom iz Japana( iz GB i USA je već neko vrijeme zabranjeno) - http://www.rainbowten.co.jp/english/news/deliveryproblemreport.htm)
Još da napomenem da je cijena od 3,30$ po spreju najniža dosad pronađena i nije fiksna (best offer) i da je poštarina prihvatljiva (prvi sprej 7$ a svaki slijedeči 3,5$) _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Stu 19, 2009 11:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, sausage dog ima uvjerljivo najnize cjene i odlicnu ponudu.
Prava prilika za one koji rade sa ts bojama da se nagrabe dok jos jazavcar moze slati. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Stu 19, 2009 11:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | Da, sausage dog ima uvjerljivo najnize cjene i odlicnu ponudu. |
Da i loše pakiranje (maketu zamota u običan papir ) i dva puta sam naručio od njega i uvijek čeko mjesec dana! Nikad više!
Sada prodaje pod nickom rccrsarahdc2009 tako da znate.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 12:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Maverick Napisao/la: | | Preko eBaya vidim da nude airmail pa ne znam jel netko u zadnje vrijeme pokušao naručiti. Jel netko naručuje možda brodom i jel stigne na kućnu adresu ili carina blokira pa moraš ići dokazivati o čemu se radi? |
Ja sam naručivao preko e-buya in nije bilo nikakvih problema. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Maverick
|
Upisano: Uto Stu 24, 2009 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam uzeo na ebay-u od empire-rc prije više od dva tjedan pa ćemo vidjeti sad kroz koji dan. Jel ta boja u spreju čemu? Do sada koristio ZeroPaint od Hiroboya sa kojom sa bio zadovoljan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Velj 13, 2010 12:08 pm Naslov poruke: |
|
|
samo kratki update po pitanju sprejeva sa ebaya. sve ih je teze naci, hvaljeni sausage.dog ih vise ne nudi, ali imaju jos dvojica:
waldorfrccom
empire.rc _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|