Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 12:04 am Naslov poruke: Revell F-14 1:32 |
|
|
Nedavno završena maketa,trajalo je duuuuugo,mučio sam se sa canopy,tako loš i iskrivljen,ni sad se ne poklapaju prednji i stražnji dio.Ovo sam radio za prijatelja a sad sljedi isporuka. Zauzvrat kupit će mi neku dobru maketu .Radio sam potamnjivanje panela,prao ga u kombinacijama tuševa itd,rezultat na kraju-meni se sviđa.Mrcina me slomila sa puno lipljenja i kitanja,piloti su Master details jedan a drugi njegova kopija izlivena u poliesterskoj smoli.Pilotske kacige!!! vrlo bitno, su po želji naručitelja ovako obojane!Ovo mi je prva 32-ica i mislim zadnja ako me Trumpeter ne privuče sa nekom opakom idejom,a to bi meni bio SU-25 kojeg vidim u najavi.Čisti OOB ,slobodno pucajte a ja mu želim sretan put.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dampamdam
 | | Član od: 12 Stu 2009 | | Poruke: 23 | |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 12:25 am Naslov poruke: |
|
|
odlican
svaka cast |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 2:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Deluje bas dobro! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 9:35 am Naslov poruke: |
|
|
opako |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
Meni je PRE J#$%& zakon ti je ispao preshading upravo onako koliko bi trebao biti, a uz sve to je jos i Jolly Rogers.
Nego to napravo si ga s uvucenim stajnim trapom, dali ce biti na nekom stalku ili ce visjeti s stropa.
E daj i meni jednoga slozi!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 11:20 am Naslov poruke: |
|
|
Super je  _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Babyface
 | | Član od: 01 Stu 2009 | | Poruke: 41 | | Mjesto: Zemlja |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Predobro!
Svaka čast! Iako me ne zanimaju pretjerano makete aviona, moram priznati da je ovo izvrsno! _________________ AK-47... Because wizards run out of spells. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 5:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se. Efekt ostarivanja je vrlo lijepo urađen. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| guuba
| | Član od: 12 Ruj 2009 | | Poruke: 114 | | Mjesto: Kopačevo |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Da si stavio samo neki predmet kako bi vidjeli i usporedili veličinu te 32-ke.
Inače Jolly Rogers je bio pilot koji je sudjelovao u nekom od mnogobrojnih ratova USA poslije II WW. Njegove kosti (ne sve već koje i u amblemu pokazuju) čuvaju na nosaču aviona, bio jednom davno u posjeti na CVN George Washington. Imaju nešto nalik spomen sobi, mada tamo imaju i pre flight briefing, te u kutu u drvenoj kutiji sa staklenim prozorom kosti počivaju na krivom mjestu. Zanimljiva im je psihologija kako svoje mlade pilote motiviraju za borbu. A starih ljudi tamo nema, možda zapovjednik nosač i svita oko njega , sve ostalo mladi ljudi koji mogu izdržati napore i psihozu neprekidne pripravnosti za borbu.
Za kolegu koji pravi maketu, već je zgotovio, boja na avionima F/A-18 i F-14 je totalno matirana, nagrižena solju i dosta avioni usttrošeno djeluju. _________________ Cijanakrilna ljepila najbolje lijepe prste. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| na brzake slikano pa nisam stavio predmet pored za usporedbu veličine,uvućen mu je trap jer se pravi stalak na kojem će bit prikazan u letu,malo sam doradio po kabini,poziciona svjetla sam izrezao od običnog trokuta za školu i ubacio prozirne komade na rubove repa krila i par ostalih mjesta,bolje djeluje sa clear bojom,nešto malo popravio na projektilima,ne volim kad su im krilca debela 2mm,to režem i ubacivam tanju plastiku bliže omjeru,i to je to manje više,kolega iz kluba je davno bio na nosaću i kaže isto,nema šanse da utvrdiš boju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 10:52 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno izgleda...... samo mi se cini da je jednobojan? dali je to do svjetla, uvjeta slikanja ili sto?
onako iz glave, zar ove oznake nisu isle uz gull gray/white shemu farbanja? _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | odlicno izgleda...... samo mi se cini da je jednobojan? dali je to do svjetla, uvjeta slikanja ili sto?
onako iz glave, zar ove oznake nisu isle uz gull gray/white shemu farbanja? |
samo gull gray,uzeo sam CAM PRO oznake i pridržava se šeme,ta boja se prominila sa svakom fazom postarivanja ili pranja u tuševima za isticanje panela,od svega je pomalo pokupila,pa opet prelaz sa sjajnog na mat lak,zavisi i od svitla,nekad mi je pretaman nekad ne... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
 | | Član od: 20 Jul 2009 | | Poruke: 480 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 4:33 pm Naslov poruke: |
|
|
UUUUUUUUUUUUUUU.........tomcat......moj drugi najdraži avion..........super ti je ispao...............nego 1:32.......kak pa je dugi  _________________ Matija
Više mesa u bureke! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| guuba Napisao/la: | | Inače Jolly Rogers je bio pilot koji je sudjelovao u nekom od mnogobrojnih ratova USA poslije II WW. Njegove kosti (ne sve već koje i u amblemu pokazuju) čuvaju na nosaču aviona, bio jednom davno u posjeti na CVN George Washington. Imaju nešto nalik spomen sobi, mada tamo imaju i pre flight briefing, te u kutu u drvenoj kutiji sa staklenim prozorom kosti počivaju na krivom mjestu. . |
????????????????????????????
si siguran ????
Jolly Rogers je bio pilot ? ludnica, idesssssss
ja sam uvijek mislio da je to naziv za piratsku zastavu ......  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| guuba Napisao/la: | | Inače Jolly Rogers je bio pilot koji je sudjelovao u nekom od mnogobrojnih ratova USA poslije II WW. Njegove kosti (ne sve već koje i u amblemu pokazuju) čuvaju na nosaču aviona, bio jednom davno u posjeti na CVN George Washington. Imaju nešto nalik spomen sobi, mada tamo imaju i pre flight briefing, te u kutu u drvenoj kutiji sa staklenim prozorom kosti počivaju na krivom mjestu. . |
Meni ovo ne drži vodu... Nikako. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|