Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/72 Zvezda Samurai

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 1:17 am    Naslov poruke: 1/72 Zvezda Samurai Citiraj ovaj komentar

Evo da stavim i malo svojih pokusaja na figurama, nekakav mix iz Zvezdinih setova(ashigaru guard je iz HQ-a, kao i bubnjar, ovaj koji zgleda kao da vrsi veliku nuzdu je iz calvary seta,a 2 crvendaca su pjesadija).

E sad, ako su dobre, onda sam stavio slike da se malo hvalim, a ako nes ne valja onda su slike tu da dobijem dobar savjet Laughing
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

S obzirom da znam kak je to sitno, jer imam ih i ja, mogu samo reči da je dobro uspjelo Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
fallschimjager

Član od: 21 Tra 2008
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro izgledaju, samo moraš pripazit na prašinu i dlake, dosta se vide, dok se suše stavi ih ispod čaše ili nekako zaštiti da ne pada po njima. Inače ispale su super.

CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 12:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

fallschimjager Napisao/la:
Dobro izgledaju, samo moraš pripazit na prašinu i dlake, dosta se vide, dok se suše stavi ih ispod čaše ili nekako zaštiti da ne pada po njima. Inače ispale su super.

Ma te dlake i prasina su tu jer figure drzim posvuda pa pokupe. Ali nisu se uhvatile na mokru boju, dok se ne osuse pazim na njih Wink
fallschimjager

Član od: 21 Tra 2008
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam tako je i kod mene kad nema mista. Ja ih stavim u najlon vrećcu za domaćinstvo kad su gotove, ili u neku od kutija od pleksija, dok ne dođu na dioramu.

CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen
Natrag na vrh
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 5:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ko ljubitelj figura u 1:72 mogu reć svaka čast na odluci da ih kupiš i kreneš u projekt,samuraji su mi bauk,najkompliciraniji sa onim pustim kockicama po oklopu,puno boja,brrrrrrr.Ja ti figure i makete kad se bojaju čuvan u kutiji za torte i kolače,to ti je ono šta dobiješ kad naručiš u slastičarni,dno je bila plastika koja je ujedno i vrhunski stiren od 1mm a imaš proziran poklopac pa uvik vidiš di si šta ostavio,možeš ih kupit za 20-ak kn u dimenziji 60x30x15,stane mi 200 figura kad ih obojan a može stat i dva aviona u 1:48,očeš li ovima skidat postolja pa ih žicon kroz nogu fiksirat za podlogu ili ih ovako ostavljaš.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo prijatelju, ispalo je odlicno. Vidim da si se dobro ispraksirao. Ja jos zapinjem sa onim Livovnijskim vitezovima, toliko mi ih se neda radit da cu najvjerojatnije poceti nesto drugo od figura. Sad sam se sjetio da sam ti obecao neke figure, sram me jer ima vec dugo. Cim stignem kuci saljem ti ih

Pozdrav

Ilija
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Shinobi

PorukaUpisano: Sri Sij 06, 2010 7:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 x wing: postolja cu ostavii, rezat cu ispod njih ali da mi ostane strsati onaj dio spruea ispod tako da imam sta u podlogu zakeljiti jer planiram napraviti neku dioramu s njima u buducnosti, a kad dodje travica preko nece se ni vidjeti postolja.

2 zilkan: Nemas beda, ne gori mi Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma