Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 1:17 am Naslov poruke: 1/72 Zvezda Samurai |
|
|
Evo da stavim i malo svojih pokusaja na figurama, nekakav mix iz Zvezdinih setova(ashigaru guard je iz HQ-a, kao i bubnjar, ovaj koji zgleda kao da vrsi veliku nuzdu je iz calvary seta,a 2 crvendaca su pjesadija).
E sad, ako su dobre, onda sam stavio slike da se malo hvalim, a ako nes ne valja onda su slike tu da dobijem dobar savjet  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
S obzirom da znam kak je to sitno, jer imam ih i ja, mogu samo reči da je dobro uspjelo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fallschimjager
| | Član od: 21 Tra 2008 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgledaju, samo moraš pripazit na prašinu i dlake, dosta se vide, dok se suše stavi ih ispod čaše ili nekako zaštiti da ne pada po njima. Inače ispale su super. _________________
CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 12:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| fallschimjager Napisao/la: | | Dobro izgledaju, samo moraš pripazit na prašinu i dlake, dosta se vide, dok se suše stavi ih ispod čaše ili nekako zaštiti da ne pada po njima. Inače ispale su super. |
Ma te dlake i prasina su tu jer figure drzim posvuda pa pokupe. Ali nisu se uhvatile na mokru boju, dok se ne osuse pazim na njih  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fallschimjager
| | Član od: 21 Tra 2008 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 4:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam tako je i kod mene kad nema mista. Ja ih stavim u najlon vrećcu za domaćinstvo kad su gotove, ili u neku od kutija od pleksija, dok ne dođu na dioramu. _________________
CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 5:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ko ljubitelj figura u 1:72 mogu reć svaka čast na odluci da ih kupiš i kreneš u projekt,samuraji su mi bauk,najkompliciraniji sa onim pustim kockicama po oklopu,puno boja,brrrrrrr.Ja ti figure i makete kad se bojaju čuvan u kutiji za torte i kolače,to ti je ono šta dobiješ kad naručiš u slastičarni,dno je bila plastika koja je ujedno i vrhunski stiren od 1mm a imaš proziran poklopac pa uvik vidiš di si šta ostavio,možeš ih kupit za 20-ak kn u dimenziji 60x30x15,stane mi 200 figura kad ih obojan a može stat i dva aviona u 1:48,očeš li ovima skidat postolja pa ih žicon kroz nogu fiksirat za podlogu ili ih ovako ostavljaš. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo prijatelju, ispalo je odlicno. Vidim da si se dobro ispraksirao. Ja jos zapinjem sa onim Livovnijskim vitezovima, toliko mi ih se neda radit da cu najvjerojatnije poceti nesto drugo od figura. Sad sam se sjetio da sam ti obecao neke figure, sram me jer ima vec dugo. Cim stignem kuci saljem ti ih
Pozdrav
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Sij 06, 2010 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
2 x wing: postolja cu ostavii, rezat cu ispod njih ali da mi ostane strsati onaj dio spruea ispod tako da imam sta u podlogu zakeljiti jer planiram napraviti neku dioramu s njima u buducnosti, a kad dodje travica preko nece se ni vidjeti postolja.
2 zilkan: Nemas beda, ne gori mi  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|