Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Millenium Falcon

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Uto Pro 08, 2009 9:04 pm    Naslov poruke: Millenium Falcon Citiraj ovaj komentar

Pala je odluka o kupovini,Millenium Falcon je odabrana meta a sad bi želio dobrog poznavatelja da mi pomogne u odabiru između AMT/ERTL i Revell koje mogu pronać kod nas za nekih 250-270kn.Definitivno su otpali Fine Molds' zbog cjene u rasponu od 200-750$???????????????????????.Ako ima neko ko je to već prostudira neka mi se javi sa savjetom,zanima me koji je od ove dvi firme bolji,ili u koji je potrebno manje uložit za konverzije,hvala.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AMT MF imam, tak da iz osobnog iskustva mogu reć da treba jaaako puno konverzije da to na nešto liči. Naravno, ukoliko ti je bitno da liči na brod iz filma ( Iako ni MF iz ANH ne liči sam na sebe u ESB, ali to je druga priča... ). Revell nisam vidio u živo, tak da ne mogu komentirati...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 1:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

daneel Napisao/la:
AMT MF imam... Revell nisam vidio u živo, tak da ne mogu komentirati...

kod mene je obrnuto

Imaš ovdje par fotki onoga što se nalazi u kutiji.

Inače jedini MF u mjerilu 1/72 (naravno uz FineMolds).

Maketa se slaže poput lego kockica uz vrlo malo ljepljenja, dobiješ je obojanu. Ja svog neću prati, možda na kraju malo doraditi.

Ono što sam pročitao o AMT-u je da kod nje ima dosta gipsanja, kod Revella ono što sam spajao za probu se slaže bez problema a ako je i cijela maketa poput ostalih revellovih SW izdanja vjerujem da problema nebi ni trebalo biti.
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 11:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ljudi, a gdje vam je duh maketarstva? Nebi kitali, nebi bojali, važno da se samo sklapa... Čudno razmišljanje za maketare.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 3:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iwtcha Napisao/la:
Ljudi, a gdje vam je duh maketarstva? Nebi kitali, nebi bojali, važno da se samo sklapa... Čudno razmišljanje za maketare.

Tražio je informacije i dobio ih, a sad želi li više ili manje "maketariti" je njegova stvar
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 3:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

je dobio san info od onih koji su imali iskustvo sa MF,pogleda san neke stranice i mislin da ću uzet tog od Revell-a,ovaj put samo iz razloga šta želin da bude brzo gotov,naravno neke sitne izmjene i nešto u vezi bojanja pa šta bude,zahvaljujem na odgovorima,uskoro ću predstavit AT-AT od MPC
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma