Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pet Sij 08, 2010 7:42 pm Naslov poruke: Eines kleines Bismarck |
|
|
Napravio sam izlet u brodomaketare, ustvari htio sam konačno složiti jednu maketu za gušt i zabavu, bez da mislim na greške, sheme bojanja itd...samo da se opuštam. Zato sam složio ovog Revellovog Bismarcka u 1:1200, dakle stvarno je mala, ali ujedno i super maketa. Eto polako sam ga radio preko praznika, nešto bojao airbrushom, a većinu kistom. Na kraju sam napravio more od gela za svijeće i sve u svemu super zadovoljan! Volio bih čuti komentare i kritike.....pozdrav!
|
 |
| tdidovic
| | Član od: 18 Stu 2009 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Sub Sij 09, 2010 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bok kolega, maketa je s obzirom na mjerilo uredno napravljena, posebno ti se divim za užad na brodu. Radio sam u tom mjerilu maketu jednog ratnog broda i prilično je bilo pipavo. Pozdrav. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| casandares
| | Član od: 25 Lis 2009 | | Poruke: 61 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Sij 11, 2010 11:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Brod je super !!! Imam ga doma , prva maketa koju sam napravio uopće , hehe... Nisam ga obojio , samo je sastavljen... Kapa dolje , nema šta...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Pon Sij 11, 2010 11:14 pm Naslov poruke: |
|
|
neznam kako ali mi je ova tema promakla...lipo napravljeno s obzirom na mjerilo..
ps. ča znači Eines kleines? škužajte, ma ja na njemačkom znan reć samo šajze, švajne, guten tag, bite, danke, grose i kajzer  _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Sij 11, 2010 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
hmm, zar nebi gramaticki bilo "eine kleine......."? jednina, zar ne? jedan mali bismarck.... a ne "jedni mali bismark".....
btw maketa je dobra, more mi ne sjeda nikako, ali vidim jednu jako zanimljivu nuspojavu, taj gel za svijece odlicno reflektira odraz na sebi, a to je bas ono sto mi treba. moze rijec dvije o tom gelu?  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Uto Sij 12, 2010 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
Od tog gela ti se rade one mirisne svijeće (one gelaste). Koliko ja znam ima ga kupit u Zg u jednom hobby shopu u Vukovarskoj. Rastopi se i onda lijeva u kalup, a kupe se i boje pa onda mixas. Vidjao sam na natjecanjima fenomenalne izrade mora od toga....
Inače skroz je proziran pa može se napraviti dno itd.... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Ned Sij 17, 2010 1:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Tocno, "Eine kleine BISMARCK". Da je osoba, bio bi "kleiner Bismarck" ili der kleine Bismarck iliti "ein kleiner Bismarck", a ako je samo brod, onda je "ein kleines Schiff". _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|