Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

nacrti za makete
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mboba44@htnet-dsl
Gost
PorukaUpisano: Sub Jul 08, 2006 11:52 am    Naslov poruke: nacrti za makete Citiraj ovaj komentar

kako do nacrta,imali netko za posudit ili mijenjat nacrte,trenutno me zanima dubrovački galiun
Natrag na vrh
-ivan-
Gost
PorukaUpisano: Ned Jul 16, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mislis nacrti od tog drvenog jedrenjaka ili sto
Natrag na vrh
mboba44@htnet-dsl
Gost
PorukaUpisano: Pon Jul 31, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nacrt za dubrovački galiun to mi treba
Natrag na vrh
TISO

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska
PorukaUpisano: Sub Kol 12, 2006 12:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije dubrovački galeun ali ima par dobrih crteža i planova za pravljenje maketa/modela. Članci iz Ruske revije Modelist - Konstruktor koji se tiču brodova, čamaca i svega što pluta (preporučuje se znanje Čirilice ili upotreba Babel-fisha):
http://mkmagazin.almanacwhf.ru/ships/
rade012
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 01, 2007 2:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam nekih nacrta, mogu ti sutra poslati spisak na pp. Ti vidi sta ti treba pa ti saljem, nije problem... pozz
Natrag na vrh
rade012
Gost
PorukaUpisano: Sri Sij 03, 2007 11:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hercules, Ariel, Bounty, Cutty Sark, Endevour, Galeon 1610, Golden Hind, Bellona, Serapis, Victory, Mayflower, President, Revenge, Royal Caroline, Sovereign of the Seas, La Couronne, La Dracene, Le Fem, Mistique, Royal Louis, Derflinger, Princ Williem, Queen Ekaterina, Roter Lowe, Wappen_fon_Hamburg_1, Kogge Hanseschiff, Halcon, Nina, Pinta, Presidente Sarmiento, San Martin, Santa Maria, Santisima Trinidad, Constitution …
Ko je zainteresovan neka se javi...
Natrag na vrh
Slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 07, 2007 8:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

rade012 Napisao/la:
Hercules, Ariel, Bounty, Cutty Sark, Endevour, Galeon 1610, Golden Hind, Bellona, Serapis, Victory, Mayflower, President, Revenge, Royal Caroline, Sovereign of the Seas, La Couronne, La Dracene, Le Fem, Mistique, Royal Louis, Derflinger, Princ Williem, Queen Ekaterina, Roter Lowe, Wappen_fon_Hamburg_1, Kogge Hanseschiff, Halcon, Nina, Pinta, Presidente Sarmiento, San Martin, Santa Maria, Santisima Trinidad, Constitution …
Ko je zainteresovan neka se javi...

uuuuu, tebe moram zapamtit za kad odem u penziju Very Happy
ja bih golden hind...to je na papiru ili skenirano?
Natrag na vrh
rade012
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 07, 2007 8:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve je skenirano...
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 07, 2007 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš nadasve zanimljivu zbirku nacrta, ima tu jedno 10-tak brodova koji s mi primamljivi. Samo jedno pitanje - Derfflinger, jel to onaj bojni krstaš iz 1916.?
Natrag na vrh
Slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 07, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa onda bi se mogli dogovorit za jedan cd/dvd ?
Natrag na vrh
rade012
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 12:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sve moze, nije problem... moze i da se zipuje koliko moze pa na e-mail ili na neki server
Natrag na vrh
rade012
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Derflinger je jedrenjak
http://www.mycity.co.yu/uploads/19918_1837511959_001%20(Small).gif
Natrag na vrh
mboba44@htnet-dsl
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 14, 2007 11:13 pm    Naslov poruke: nacrti Citiraj ovaj komentar

Predlažem da svi koji su u mogućnosti stave na forum nacrte raznih brodova opa da budu svima dostupni.I sam imam nekolko nacrta i ubrzo ću ih staviti na forum samo trebam otkriti kako,pa ako neko ima ideju naka se javi.
Natrag na vrh
rade012
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 15, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

najbolje ce biti stavljanje na neki server...
Natrag na vrh
mboba44@htnet-dsl
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 16, 2007 7:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ima li kakav stručnjak za računala da organizira te servere..ili šta već
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma