Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Ruj 23, 2009 11:14 pm Naslov poruke: GB Flankeri: Su-34 Italeri 1:72 by Boris G. |
|
|
Evo, ja vučem prvi potez!
Sutra počinjem!
Ajmo ljudi, godina dana će brzo proć!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 7:11 am Naslov poruke: |
|
|
Opaaaa ajde Borise samo naprijed!
Ako ga želiš malo dotjerati, skrati repni žalac za cca 7 mm (oliko se sjećam) i popravi vertikalce (imaju krivi oblik vrha!) a ako ne samo daj , prekrasna je to maketa bez ikakvih izmjena!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 7:16 am Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | Opaaaa ajde Borise samo naprijed!
Ako ga želiš malo dotjerati, skrati repni žalac za cca 7 mm (oliko se sjećam) i popravi vertikalce (imaju krivi oblik vrha!) a ako ne samo daj , prekrasna je to maketa bez ikakvih izmjena!  |
Ispravne vertikalce već imam, u kutiji Zvezdinog Su-37!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 7:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | Opaaaa ajde Borise samo naprijed!
Ispravne vertikalce već imam, u kutiji Zvezdinog Su-37!  |
joj pa da imam i j anjih negdje , jel sam radio Su-35 od zvezde, a dobiju se dvoji vertikalci  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 9:07 am Naslov poruke: |
|
|
oho kako smo ažurni......
Iskoristit cu priliku da pitam zna li netko gdje mogu nabaviti Revellovog, Su-27. U chipoteci nemaju..... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Hajde, otvori sezonu, pa da se i mi ostali mozemo pridruziti.....
A dragane, tebi ako nije problem, otvori i ovdje topic, pa postaj i tu slike da se zna da i ti sudjelujes o ovom GB-u, ako nitko nema nista protiv..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | Opaaaa ajde Borise samo naprijed!
Ne samo krivi oblik vrha,nego su potpuno krivi,trebaju vertikalci od jednosjeda koji su nizi od ovih totalno fulanih u kutiji koji bi tribali biti kao za dvosjed verziju!! I pazi kod bojanja poklopca kabine,zadnja linija otvora/ruba stakla iznad sjedala nije takva kakva je na maketi izvedena i nije u tom polozaju,pogledaj dobro fotke origigija!! _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Glupo pitanje.... "trebaju vertikalci od jednosjeda...."..... kojeg jednosjeda? SU-27?  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Glupo pitanje.... "trebaju vertikalci od jednosjeda...."..... kojeg jednosjeda? SU-27?  |
Da! (Eto, više nisam 100% tuntlek, sad i ja znam nešto o Fljankerima. Moram, s kim si - takav si).
U Zvezdinom Su-37 su dana dva para vertikalaca, jedan za Su-37 a drugi za Su-27 (ne pitaj zašto, ne znam). E te druge vertikalce koji su u Zvezdinom Su-37 u stvari višak treba stavit na Italerijevog Su-34.
Tako kaže najveći stručnjak za Flankere u 'rvackoj!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 6:03 pm Naslov poruke: |
|
|
nadam se da strucnjak nece imati nista protiv ideje da se vertikalci od hasegawinog su-27 upotrijebe na ovom italerijevom su-34? _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | nadam se da strucnjak nece imati nista protiv ideje da se vertikalci od hasegawinog su-27 upotrijebe na ovom italerijevom su-34? |
Neće , al' prednost Zvezdinog je to što su ti vertikalci u kutiji Zvezdinog Su-37 - višak, znači da se Zvezdina maketa (ma koliko loša bila) uzimanjem vertikalaca ne sakati.
Ako upotrijebiš vertikalce Hasegawinog Su-27, što ćeš s ostatkom Hasine makete. Meni se čini malo blekasto osakatit drugu maketu (koja je već više manje cijela OK) da bi ispravio grešku na Italeriju koju samo znalci mogu prepoznat ( a takvih, moraš priznat i nema baš puno). _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 9:42 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Boris G."] | Reaper Napisao/la: | | Ako upotrijebiš vertikalce Hasegawinog Su-27, što ćeš s ostatkom Hasine makete. |
Ma nisam mislio uzeti od hasegawe, vec ih jednostavno iskopirati....istinabog, negdje imam zvezdinog su-27 u otpisu, pa mozda uzmem njegove ali tek onda imam posla oko urezivanja i slicnog.... vidjet cu, odlicno je da se to moze na taj nacin rijesiti.....Hvala..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | ali tek onda imam posla oko urezivanja i slicnog.... |
Oho, otkad smo prešli na mjerilo 1:32 malo smo se razmazili. Ni panele više ne bi urezivali!
C,c,c,c.....
 _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Ruj 24, 2009 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | nadam se da strucnjak nece imati nista protiv ideje da se vertikalci od hasegawinog su-27 upotrijebe na ovom italerijevom su-34? |
Ne znam kakvo je stručnjakovo mišljenje i šta će on reči, ali zato evo moj savjet: mozes upotrijebiti vertikalce iz bilo kojeg Su-27, pa i iz Hasegawa/Revell Su-27 makete,(jedino ako ti nije zao upropastiti ovu dobru maketu ili ih iskopirati mozes),uglavnom bitno je da se ne koriste vertikalci iz Italeri kutije,jer nisu točni.U biti ti vertikalci ne predstavljaju ništa,nisu ni za dvosjed ni za jednosjed!! _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|