Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
Upisano: Uto Ožu 30, 2010 12:07 pm Naslov poruke: Trumpeter - Challenger II KFOR |
|
|
Prednost kad imate više započetih projekata je u tome što svako malo možete raditi nešto drugo, pa tako i ja svako malo drugu maketu primim u ruke.
Stigao do ove faze, zadovoljan sam kako je ispalo do sada.
Moram samo jos malo skinuti sitne komadiće patafixa i to će onda biti to i ponegdje popraviti boju, mada će to ići u u završnom dijelu sastavljanja.
Maketa sama po sebi i nije bas nešto najbolja pa tako ima dosta kitanja i pripasavanja.
Eto slika:
Lijep pozdrav.
Sponge |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda... Reci mi jesi šta dodava? Vidin one straga ručke za poklopce motora zar ih je Trumpeter sve napravija?
I ako može mala sugestija, gusjenice nekako pare prevelike, kao da će otpast s pogonskog kola, možeš li ih ikako skratit (kad već nenamjeravaš kupit aftermarket segmentirane)? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
za sad super jedino ti je mozda malo ovac chipping sta se dobro vidi na 5 i 6 slici malo preizrazen,oko njega sve cisto a onda od jedanput sastrugana boja
al sve u svemu super napreduje  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Thunder
 | | Član od: 02 Ožu 2009 | | Poruke: 131 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja mislim da je to patafix a ne chipping  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Thunder Napisao/la: | Ja mislim da je to patafix a ne chipping  |
ako je izvinjavam se  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Moram samo jos malo skinuti sitne komadiće patafixa i to će onda biti to i ponegdje popraviti boju |
Izgleda da je ipak Patafix...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
jos se jedanput izvinjavam _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Za šta? (ljudski je grješit )
Nego, šta više gledan više me intrigira uzest ga...
Ima nekako začuđujuće puno detalja za Trumpetera... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 5:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| kamaz Napisao/la: | Reci mi jesi šta dodava? Vidin one straga ručke za poklopce motora zar ih je Trumpeter sve napravija?  |
Na tenku nije nista dodavano osim tih ruckica koje sam sam napravio od bakrene zice jer su ove plasticne bile malo predebele. Ima tu jos nekih sitnih scratchova ali to su uglavnom sitnice.
| kamaz Napisao/la: | | I ako može mala sugestija, gusjenice nekako pare prevelike, kao da će otpast s pogonskog kola, možeš li ih ikako skratit (kad već nenamjeravaš kupit aftermarket segmentirane)? |
Gusjenice su stavljene provizorno tek toliko radi slikanja, nisu jos uopce u procesu "izrade" i skratit cu ih za jedan segment.
Moja preporuka ako misli tko raditi Challengera II neka uzme Tamiyu, cini mi se da je puno detaljnija i bolja od Trumpetera.
Sto se tice chipinga, to nije chiping vec mi je tamiyina traka digla boju, al to cu sve rijesiti kroz wethering tako da me to ne zabrinjava.
Eto nadam se da sam sve pojasnio.
Lijep pozdrav.
Sponge |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|