Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo u svakom slučaju  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| supersxvmoto
 | | Član od: 20 Tra 2011 | | Poruke: 248 | | Mjesto: 10000 |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
ak ništa bar djeluju močnije od migova  _________________ working on: TRUMP Strela-10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 9:11 pm Naslov poruke: |
|
|
ah, nasle se generacije ....ko kad se stari penzici nadu u starckom domu na beli u predvorju  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sgt.dautanec
 | | Član od: 28 Lis 2005 | | Poruke: 473 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 11:57 pm Naslov poruke: |
|
|
dobro da nam ne nude sabreove jos.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 2:58 am Naslov poruke: |
|
|
| supersxvmoto Napisao/la: | ak ništa bar djeluju močnije od migova  |
Meni ko laiku, bar 10 puta moćnije.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 9:17 am Naslov poruke: |
|
|
Mene brinu komentari ispod članka.
Postajemo li kao Ameri zemlja debila koja ništa o nićemu ne zna, ali ima potrebu da se baš od svega sprda i ismijava ???
No s obzirom da je u dnevnim "tiskovinama" više prostora potrošeno na jučerašnji dan u big brotheru nego na PRVI LET SOLARNOG ZRAKOPLOVA nije ni čudo da postajemo takvi... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 9:26 am Naslov poruke: |
|
|
Da,zaista tužno .
Meni isto phantomi izgledaju jako moćno.
Lp. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| supersxvmoto
 | | Član od: 20 Tra 2011 | | Poruke: 248 | | Mjesto: 10000 |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 9:31 am Naslov poruke: |
|
|
Božinović je jučer izjavio da im je sad trenutno svaka opcija preskupa, a ko zna možda bi skupili pare za 10 maketa ...
to su sve manevarski trikovi i boli njih ona stvar jer si misle: nek se brinu o tome oni koji če doči poslje njih na vlast...
oprostite na političkom OT-u _________________ working on: TRUMP Strela-10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 9:39 am Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | Da,zaista tužno .
Lp. |
Killa, nisam mislio na to da su Phantomi moćni ili su oni pravi izbor za nas.
Imaju oni i puno nedostataka čak iako bi bili besplatni.
Prvo stari su, drugo preveliki i preskupi za održavanje i ne odgovaraju baš ulozi koju bi HRZ htio. Isto tako i sva druga riješenja imaju i svoje prednosti i mane. Ništa nije crno i ništa nije bijelo - stvari bi trebalo staviti na vagu i odlučiti.
Prije svega sam mislio na ignorantske komentare koji nemaju veze sa nićim, ali naravno upravo ti likovi znaju šta je pravo riješenje za nas... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 9:46 am Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | killa Napisao/la: | Da,zaista tužno .
Lp. |
Prvo stari su, drugo preveliki i preskupi za održavanje i ne odgovaraju baš ulozi koju bi HRZ htio. Isto tako i sva druga riješenja imaju i svoje prednosti i mane. Ništa nije crno i ništa nije bijelo - stvari bi trebalo staviti na vagu i odlučiti.
Prije svega sam mislio na ignorantske komentare koji nemaju veze sa nićim, ali naravno upravo ti likovi znaju šta je pravo riješenje za nas... |
Znam,čuo sam tu priču nekoliko puta.
JA kažem da su mi samo po izgledu moćni,a u ostalo se neću petljati . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 10:03 am Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | killa Napisao/la: | Da,zaista tužno .
Lp. |
Kolega, tužno ali istinito, to su neke stvari koje meni još moji starci tupe, upravo o takvim komentarima, i čak i takvi govori počinju izumirati, jer kolko god su se oni trudili da mene odgoje da budem ko oni i sam vidim da popuštam prema društvu, kao i moji vršnjaci, i to je nešto što 90% mladih danas ne vidi i ne osjeti, što možda razumije grupica od nas par, vjerujem da kolega killa, bez uvrede, više nema ni pola znanja koje ima moja generacija, a razlika je samo kojih 5 godina, isto je tako tužno što oni koji bi to trebali razumjeti, političari naši, to razumiju tako dobro da su pustili sve kvragu i sada razmatraju uzimanje donacija aviona koji su doslovno isti drek ko i migovi, sam nije rus neg je amer, i ajde ono malo je bolje održavan, letit će još godinu dve, pa će ih opet po lici skupljat kad se raspu, jesu lijepi al meni bi bio lijepši jeda gripen... a da ne pričam o školstvu i kontroli medija i budalama koje su jučer ležali mrtvi pijani na jarunu i bundeku... kolko je meni stari pričo to se sve lijepo u bivšoj državi kontroliralo, svatko je znao di mu je mjesto i šta smije i što je u redu a što ne. _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 10:19 am Naslov poruke: |
|
|
Vidi vid pa to je phantom vec drugi puta u HR, tu nesto smrdi.
Komentari su prestrasini, a ono strasnije je ako nase razne tajne sluzbe prate komentare VL i slicnih portala, bilo bi im mozda bolje da malo prolistaju ovaj forum i/ili hrvatski zrakoplovni forum (nije reklama) i slicne pa vide misljenja nas laika ali ipak velikih zaljubljenika u zrakoplovstvo i pokusaju razumjeti a da ne kazem uvaziti i nasa skromna razmisljanja i zakljucke.....
PS: kolega CCCP dobro si napisao samo to bi danas ,kako da kazem a da se netko ne uvrijedi ili me proglasi nekekvim fobom, bilo gusenje osobnih sloboda kako to evropa voli reci no da ne odemo daleko s teme.... _________________ Vedran
Karaya: poruka promijenjena dana: Čet Lip 16, 2011 10:37 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Čet Lip 16, 2011 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: |
a da ne pričam o školstvu i kontroli medija i budalama koje su jučer ležali mrtvi pijani na jarunu i bundeku... kolko je meni stari pričo to se sve lijepo u bivšoj državi kontroliralo, svatko je znao di mu je mjesto i šta smije i što je u redu a što ne. |
Nije škola kriva već kućni odgoj i banana zakoni u ovoj banana državi.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|