Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Nikolica
 | | Član od: 01 Svi 2010 | | Poruke: 214 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 9:58 pm Naslov poruke: Ferrari 575 GTC (Technomodel) |
|
|
Na prvi pogled bi se reklo da je gotov a u biti ima jos dosta posla na njemu.
COCKPIT
PRIJE LAKIRANJA
LAKIRAN
WIP
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 10:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vrhunski, sigurno su zahtjevni ti multimedijalni kitovi. Ove strelice na gumama na lijevoj strani imaju krivu rotaciju, ili to tak mora biti? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Lipo napravljeno u što i nema dvojbe jer Nikolica radi perfektne modele. I ja sam opazija one strelice na ljevoj strani kontra okrenute. Dobrodošao na OMF forumu.  _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nikolica
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ma to san nesto isprobava...nema toga vise,ima strelica al skroz drukcije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Kakva je ovo maketa
Nikad cuo za Technomodel...vidim da pise "made in italy"...ali jel' to metal, plastika, resin???
I koje je mjerilo?
Pitam jer spominje se multimedijalni kit, a ja pojma nemam sta je to i bas me zanima
Inace, odlicno izgleda...detalji u unutrasnjosti su fenomenalni  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nikolica
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 12:43 am Naslov poruke: |
|
|
Technomodel ti je talijanska firma koja radi jaaaako dobre,rijetke(u malim kolicinama) i jaaaaaaako skupe makete u 1/24 i 1/43.Redizajnirali su nedavno stranicu i iz nekog razloga jos nisu gore kitovi ali mozes pogledat za sad ovo sta ima....
http://www.tecnomodelcar.com/
Ovaj Feca je 1/24 mjerilo kombinacija resina,nesto sitno metala,brdo PE-a i plastike....sastavljena tezi oko pola kile.Dva minusa.....ne iskoristiva zadnja svitla i podvozje je katastrofa(nema nista). |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 11:00 am Naslov poruke: |
|
|
jako dobro izgleda.
ti ljepis decale direktno na boju, ne lakiras prije decala? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nikolica
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 11:59 am Naslov poruke: |
|
|
Je...decal direktno na boju pa onda par slojeva laka kako kad.Mislin da je lakiranje prije decala nepotrebno.Primer sve poravna,uglavnom se pituraje sjajnom bojom tako da vec ona ubije silvering,takodjer i na Zero koja je bazna boja ne triba lak prije decala jer i on uz pomoc MicroSol/Set-a ubije silvering.
Po meni tih dva tri sloja(a moras opalit bar tri sloja da ti lipo ispadne)prije decala remeti one zavrsne slojeve...jer se zna dogodit da su neki decali deblji i onda moras nekad koji sloj vise stavit preko njih da bi sve ispalo ravno...i kad se npr. nesto tako dogodi onda ti u konacnici pod tolikim slojevima laka maketa izgubi na nekim sitnim detaljima,panelima itd. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Detalji u unutrasnjosti su ludnica, a ne sumnjam u to da ce ostatak biti odlican!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidio sam po raznim forumima nekoliko tih modela završenih i moram reć da je tvoj jedan od boljih. Sve kako treba a unutrašnjost mi se ponajviše sviđa.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
vrhunski ... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Svi 05, 2010 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo izgleda fenomenalno,samo imam jedno pitanje ove žićice i unutrašnjost si sam radio ili se dobiju u kitu.I dobrodošao natrag . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nikolica
|
Upisano: Sri Svi 05, 2010 1:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nije iz kita...kit je bez zica,konektora,cijevi za zrak,pojasevi isto nisu iz kita(iako ih se dobije u kitu)...uglavnom unutrasnjost koja se dobije s kitom je u ovom slucaju zanemarena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|