Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ferrari 575 GTC (Technomodel)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Nikolica

Član od: 01 Svi 2010
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 9:58 pm    Naslov poruke: Ferrari 575 GTC (Technomodel) Citiraj ovaj komentar

Na prvi pogled bi se reklo da je gotov a u biti ima jos dosta posla na njemu.

COCKPIT

PRIJE LAKIRANJA

LAKIRAN

WIP

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 10:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunski, sigurno su zahtjevni ti multimedijalni kitovi. Ove strelice na gumama na lijevoj strani imaju krivu rotaciju, ili to tak mora biti?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 10:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lipo napravljeno u što i nema dvojbe jer Nikolica radi perfektne modele. I ja sam opazija one strelice na ljevoj strani kontra okrenute. Dobrodošao na OMF forumu. Goreprsti
Nikolica

PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 10:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma to san nesto isprobava...nema toga vise,ima strelica al skroz drukcije.
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Svi 01, 2010 11:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked
Kakva je ovo maketa Question
Nikad cuo za Technomodel...vidim da pise "made in italy"...ali jel' to metal, plastika, resin???
I koje je mjerilo?
Pitam jer spominje se multimedijalni kit, a ja pojma nemam sta je to i bas me zanima Embarassed
Inace, odlicno izgleda...detalji u unutrasnjosti su fenomenalni Cool

PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Technomodel ti je talijanska firma koja radi jaaaako dobre,rijetke(u malim kolicinama) i jaaaaaaako skupe makete u 1/24 i 1/43.Redizajnirali su nedavno stranicu i iz nekog razloga jos nisu gore kitovi ali mozes pogledat za sad ovo sta ima....

http://www.tecnomodelcar.com/

Ovaj Feca je 1/24 mjerilo kombinacija resina,nesto sitno metala,brdo PE-a i plastike....sastavljena tezi oko pola kile.Dva minusa.....ne iskoristiva zadnja svitla i podvozje je katastrofa(nema nista).
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 11:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jako dobro izgleda.
ti ljepis decale direktno na boju, ne lakiras prije decala?

PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 11:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je...decal direktno na boju pa onda par slojeva laka kako kad.Mislin da je lakiranje prije decala nepotrebno.Primer sve poravna,uglavnom se pituraje sjajnom bojom tako da vec ona ubije silvering,takodjer i na Zero koja je bazna boja ne triba lak prije decala jer i on uz pomoc MicroSol/Set-a ubije silvering.
Po meni tih dva tri sloja(a moras opalit bar tri sloja da ti lipo ispadne)prije decala remeti one zavrsne slojeve...jer se zna dogodit da su neki decali deblji i onda moras nekad koji sloj vise stavit preko njih da bi sve ispalo ravno...i kad se npr. nesto tako dogodi onda ti u konacnici pod tolikim slojevima laka maketa izgubi na nekim sitnim detaljima,panelima itd.
Natrag na vrh
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 6:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Detalji u unutrasnjosti su ludnica, a ne sumnjam u to da ce ostatak biti odlican! Very Happy

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 7:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidio sam po raznim forumima nekoliko tih modela završenih i moram reć da je tvoj jedan od boljih. Wink Sve kako treba a unutrašnjost mi se ponajviše sviđa. Very Happy

Član od: 25 Kol 2008
PorukaUpisano: Ned Svi 02, 2010 11:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vrhunski Goreprsti ...

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sri Svi 05, 2010 9:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo izgleda fenomenalno,samo imam jedno pitanje ove žićice i unutrašnjost si sam radio ili se dobiju u kitu.I dobrodošao natrag Wink .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Nikolica

PorukaUpisano: Sri Svi 05, 2010 1:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije iz kita...kit je bez zica,konektora,cijevi za zrak,pojasevi isto nisu iz kita(iako ih se dobije u kitu)...uglavnom unutrasnjost koja se dobije s kitom je u ovom slucaju zanemarena.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma