Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 3:05 pm Naslov poruke: Potrebna fotografija Spitfirea |
|
|
Da li netko ima fotografiju Spitfirea Vb trop ER821 QJ-R na kojemu je letio Neville Duke u Sjev. Africi? Imam niz profila i umjetničkih prikaza, tog aviona, ali ne mogu nać fotografiju cijelog aviona. Unaprijed hvala...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dsacic
| | Član od: 10 Stu 2005 | | Poruke: 30 | | Mjesto: Varaždin-Poreč |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Izgleda da si i ti isto tako optimista kao i ja za spitfire Mk IX iz 352 sq. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imam doma neke knjige o Spitu pa cu pogledati... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Tra 27, 2006 8:11 pm Naslov poruke: Re: Potrebna fotografija Spitfirea |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Da li netko ima fotografiju Spitfirea Vb trop ER821 QJ-R na kojemu je letio Neville Duke u Sjev. Africi? Imam niz profila i umjetničkih prikaza, tog aviona, ali ne mogu nać fotografiju cijelog aviona. Unaprijed hvala...  |
Ja sam složio QJ-R. Kad sam ga slagao prekopao sam sve živo ali nažalost fotku nisam našao, ako ne računamo onu Nevilla Duka na krilu u Osprejici gdje se vidi samo natpis East India Squadron. No navodno fotka te pile postoji i to nakon prinudnog sletanja, samo ne znam gdje...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|