Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Verlinden ?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 9:27 pm    Naslov poruke: Verlinden ? Citiraj ovaj komentar

Zna li neko na kom on-line shopu je Verlinden najeftiniji?Na Hobby Easy su pristojne cene, ali ako neko zna nesto jos povoljnije Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imas na e-bayu nekoliko trgovina koje znaju davati od 20-25% popusta na Verlinden... Ja sam svojedobno uzimao od 3delihobby-a sa 20% popusta... malo prokopaj e-bay zna se svasta naci
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 10:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bumble bee Napisao/la:
imas na e-bayu nekoliko trgovina koje znaju davati od 20-25% popusta na Verlinden... Ja sam svojedobno uzimao od 3delihobby-a sa 20% popusta... malo prokopaj e-bay zna se svasta naci

Točno 3delihobby je dosta jeftin,meni je došao za 5 dana uredno zapakiran u kutiju ,a unutra bubblewrap!

Pozdrav
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Very Happy
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Lip 11, 2010 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

killa Napisao/la:

Točno 3delihobby je dosta jeftin,meni je došao za 5 dana uredno zapakiran u kutiju ,a unutra bubblewrap!

Pozdrav

Ista stvar... Za njih same pohvale.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma