Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zoki_008
 | | Član od: 31 Lis 2007 | | Poruke: 164 | | Mjesto: Slavonski Brod/Osijek |
|
Upisano: Uto Ruj 21, 2010 10:39 pm Naslov poruke: Imperial War Museum Duxford |
|
|
Pozdrav svima,
prije mjesec dana imao sam priliku posjetit IWM u Duxfordu pa da podijelim s vama nesto slika. Ima ih dosta pa cu jednostavno postavit link na album.
Muzej je ogroman, 8 hangara, primjerci "samo za gledanje", oni sto cekaju restauraciju i oni u letnom stanju (1 hangar je s oklopom). Na samom aerodromu moze se vidjet puno ptica na djelu ukljucujuci i one jako stare. Bio sam tamo od 11 do 18h (do fajronta), obilazak bez pauze, sokic i cokoladica "s nogu". Uglavnom 1 dan nije dovoljno za obici sve. Bio sam odusevljen svime. Izdvojio bih posebno nesto:
na putu izmedju hangara Ferbo vuce Spit-a na pistu:
radi se o ovome http://www.ml407.co.uk/.
Teta Carolyn se nazire iza ferbinog prednjeg desnog blatobrana. Nesto kasnije je nisko preletila iznad piste ... muzika za usi.
Uzivajte! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Uto Ruj 21, 2010 10:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vrhunski odrađeno,znam kako je težak sam obilazak pa još i fotografiranje,biranje kuta,svjetlo,...nadam se da imaš još nekoliko na kojima se vidi SA-2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zoki_008
 | | Član od: 31 Lis 2007 | | Poruke: 164 | | Mjesto: Slavonski Brod/Osijek |
|
Upisano: Uto Ruj 21, 2010 11:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala x wing . Istina nemam vrhuski fotic al svjetlo je u tim hangarima stvarno katastrofa. Uvijek neki prozori u pozadini onoga sto ti treba . Bio sam prije par godina i u RAF Hendonu u Londonu, ista prica.
Nazalost SA-2 nisam detaljirao . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|