Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sub Lis 30, 2010 10:57 pm Naslov poruke: Iwata i Revell pomoć |
|
|
Na slici je Iwata koju sam dobio na probu Eclipse HP-CS i uz nju moj Revell IDG -950.Kod Iwata je problem šta ga je jedna faca koristila za premazivanje trupa drvenog broda razrjeđenom bojom sa nekakvim kitom-spominjali su špric kit ne znam točno šta bi to bilo u smjesi-problem je šta je ostavljen mjesec dva neočiščen.Nakon dosta muke je osposobljen i danas sam ga još detaljnije pročistio tako da se sjaji kao novi ali...ne bi išlo bez ali,ne dobijam liniju ispod 1,5mm.sad ne znam da li to sa ovom diznom i iglom može,u upustvu piše da je standard dizna 0,35 i hair line debljina linija.Ako neko ima isti ili sličan možda zna neku caku jer više se nema šta očistit,stvarno je jednostavan zato me i nervira.Kod Revell-a me zanima da li su zamjenski djelovi od Badger Vega -igla i dizna-istih dimenzija i da li ih mogu koristit za njega.Po meni svi Vega bi trebali bit kompaktibilni ali...uvik ima ali.Inače imam ga već godinama i nikad problema a nakon svake upotrebe je rastavljen i očiščen do detalja,samo šta nema liniju ispod 0,80 a baš mi je potreban malo finiji mlaz bar 0,50,eto ako neko zna šta mogu još kod Iwata i ovog Revell-a nek javi,pozdrav.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|