Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ferrari f430 spider tuning

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tony

Član od: 04 Ožu 2010
Mjesto: sl.brod
PorukaUpisano: Čet Ruj 09, 2010 10:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

samo kako da nabavim felge sa interneta nemog nista narucivat stara nece ni da cuje ak ima ko u brodu

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger MSN Messenger
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ruj 09, 2010 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo...svidja mi se kako napredujes...
A drago mi je da si skuzio i slike Smile
Samo bih te jos zamolio da se barem donekle potrudis koristiti interpunkcijske znakove, kako ne bismo morali desifrirati tvoje postove Razz Laughing
A shto se narucivanja online tice, mozemo ti preporuciti visestruko provjerene sajtove sa kojima nema nikakvih problema, dapace...
Ipak, ostane li mama pri svome, ne treba ti nitko iz Broda jer, ako se ne protivi barem lokalnom monetarnom transferu, moze ti mozda pomoci netko od nas Wink

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 10, 2010 1:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fino napredujes... A sto se tice mame koja se buni zato sto hoces narucit nesto izvana to nije nista novo... Ja sam svojima presutio pa kad su vidjeli da je stiglo par paketa i da su mi svi organi na mjestu, shvatili su da je ok. Sad me pitaju kak to da ti vec dosta dugo nije nista stiglo. Smile Budi strpljiv i naporan i popustit ce. Wink
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Ruj 10, 2010 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne znam zasto bi mu mjenjao felge, ove mu bas dobro stoje.
dobro je za sad

PorukaUpisano: Sub Ruj 11, 2010 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma imam jos vremena o tome razmisliti vidicu mozda ga obojam u srebrenu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ruj 14, 2010 4:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo sam gledao ove tvoje topice pa me zanima jel bilo puno posla oko pripasivanja dijelova jer kod mene je jer možda su uspjeli iz Revella nešto poduzeti u vezi toga pa izdati novu seriju ili kalup?A što se tiće boje ako ćeš raditi sa sivom ili srebrnom kao što piše u sastavnici onda će izgledati ovako barem tako moj izgleda a pošto si radio crvenu unutrašnjost mislim da bi crna bila najbolja i najjeftinija varijanta ,kupiš gloss crni sprej i gloss bezbojni i ispadne ovako, isto je moj rad.BTW:nisi trebao lijepiti prednje lampe i prozore ako su uopće zaljepleni?
Srebrni:

Crni:

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Lis 25, 2010 2:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tony Napisao/la:
samo kako da nabavim felge sa interneta nemog nista narucivat stara nece ni da cuje ak ima ko u brodu

Btw: Kakve su ovo makete ispd Feria Die-cast ili kitovi izgledaju skupo i detaljno? Confused

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
tony

PorukaUpisano: Ned Stu 21, 2010 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to ispod su bili isto za sastavljanje ali metal kit to je meni dofuro stari sa terena
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma