Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

CONRAD PROFI Airbrush-SET

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pet Sij 21, 2011 9:02 pm    Naslov poruke: CONRAD PROFI Airbrush-SET Citiraj ovaj komentar

Poštovane kolege šta mislite o ovme:

By djoomlla at 2011-01-21

-Compressor: Operating voltage 230 V, oil-free, power output 13 l/min., max. pressure 2.9
-Airbrush pistol: 0.3mm of stainless steel nozzle, continuous paint amount regulator, 7ml colour cups with cover, chromed metal housing, double Action (button press = advance air, button back= spraying) compressed air hose
-Air pressure hose
-Airbrush-pistols-holder
-6 colours on water basis (red, green, blue, yellow, white, black)
-Mix small bottles

Cijena nije mala, 167€ što je cca 1230HRK. Da li se ovo isplati ili se za te pare valja namučiti pa tražiti nešto bolje?
Hvala.

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Sij 21, 2011 10:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Po meni ako je birati. Ja bi prije uzeo onaj iz Bauhausa ili Metroa.
Jeftiniji je i imaš 5 godina garancije.
Airbrush koji dođe sa ovim Konradom mislim da nije neka kvaliteta koja bi trebala biti presudna u odluci.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Sij 21, 2011 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zracni kist je OK, to je kopija Iwate HP-C. Imam isti takav i zadovoljan sam njime.
Kompresor ne djeluje bas uvjerljivo, ali to je samo moj dojam sa slike. Takav AB se da nabaviti za 20-30 US$ na ebayu, ali ona ti jos ostaje potraga za kompresorom, gdje moras izdvojiti minimum 100 € (za tise i bolje modele i vise).
Ne zam da li sam ti ista pomogao u odluci, ali eto. Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma