Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| InvisibleMan
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 5:08 pm Naslov poruke: Tiger I - Initial Production - Tamiya 1/35 |
|
|
Pozdrav ekipa! Evo napokon moje prve makete! Rađena je oko misec dana i zadovoljan sam kako je ispala iako sam mogao gusjenice možda dočarati bolje. Korišten je i PE set od Tamiye za ispuh kod motora i to je sve. Ubacija san ga u drvenu kutijicu di je bija nekad šah i simulira pijesak sa palentom (koja bi tribala izgledati ka fol pijesak:D).
Slike su slikane sa mobitelom tako da nisu nešto kvalitetno ali se nadam da je dostatno.
 _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing.
InvisibleMan: poruka promijenjena dana: Pon Pro 20, 2010 7:42 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 5:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Makni pijesak sa makete i za prvu odličan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Slazem se sa Berom, makni "pijesak", malo si ga vise izraubao ali ako je prvi, vjerojatno si na njemu ucio neke tehnike, pa malo grublje izgleda drybrush i hrdja i ostalo. Ali samo nastavi, za prvi tenk jako dobro
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
sve 5,odlicno...da je barem meni bila ovaka prva maketa....samo mala zamjerka....cini mi se,ispravi me ako nije,da je po tenku dosta hrđe...a kako vidim stimulira vrjeme i mjesto u tunisu...a tamo nema vlage-nema hrđe....ali ko sto kazem maketa ti je odlicna i to jos prva  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 11:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala ljudi na reakcijama jer mi je to dosta ohrabrujuće! Za pijesak/palentu znam da je loše ispa ali što je tu je, ne želim ništa minjati odnosno nek mi to bude uspomena i podsjetnik za prvu maketu na kojoj sam naučija štošta i da znam ubuduće neke stvari kako se rade. A za hrđu san iša na to da je tenka ka među prvim Tigrovima koji je poslan u Tunis i do kraja korišten. Eto, pozdrav od mene iz ladnog Zadra!  _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 20, 2010 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
hehe....pozdrav i iz Zg-a nije ni ovdje bas toplo....zavrsio sam u domu zdravlja zbog ozeblinica na nogama jer sam sa ekipom bio cjeli dan vani a tanke carape...joj...brrrrrrr
inace jos jednom tenk ti je odlican...a za ubuduce za pijesak mozes koristiti pravi pjesak iz sahare...mozes ga kupiti u svakom pets hopu(5kg-oko 30kn) _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Pon Pro 20, 2010 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Sto se tice pjeska i krupnoce, mislim da je netko na maketarskom kutku rekao da je onaj dunavski pijesak puno sitniji od saharskog, ili je u pitanju bila neka druga rijeka u Srbiji, ne mogu se tocno sjetiti...
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
|
Upisano: Pon Pro 20, 2010 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| BuffaloBoy Napisao/la: | hehe....pozdrav i iz Zg-a nije ni ovdje bas toplo....zavrsio sam u domu zdravlja zbog ozeblinica na nogama jer sam sa ekipom bio cjeli dan vani a tanke carape...joj...brrrrrrr
inace jos jednom tenk ti je odlican...a za ubuduce za pijesak mozes koristiti pravi pjesak iz sahare...mozes ga kupiti u svakom pets hopu(5kg-oko 30kn) |
Vidiš, nisan zna za to. Fala care i pogledat ću za to čim buden iša kupiti hranu za kućne mačke. _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 20, 2010 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Za prvi rad izgleda jako, jako dobro, dobro možda nije sve najrealnije ,al kao što si i sam reko nek ti to bude škola za dalje... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Remy
 | | Član od: 29 Ruj 2008 | | Poruke: 53 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 23, 2010 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolega,
učinilo mi se da si rekao da si koristio palentu da dočaraš pijesak Tunisa. Jedan iskren savjet, nemoj koristiti hranu u dioramama, prehrambeni artikli se znaju kvariti (mijenjaju boju i dobijaju katkada mirise) ili privlače gladne insekte.
Inače, lijep rad.
pozdrav _________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 601 | | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
Upisano: Čet Pro 23, 2010 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dal je instant ili obična palenta? Šala! Doista dobro za prvu maketu. i hrabro si se upustio u neke tehnike weatheringa. I moji prvi pokušaji su bili takvi, da nisu ni za staro željezo, toliko su bili hrđavi. Samo tako nastavi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
|
Upisano: Čet Pro 23, 2010 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Remy Napisao/la: | Kolega,
učinilo mi se da si rekao da si koristio palentu da dočaraš pijesak Tunisa. Jedan iskren savjet, nemoj koristiti hranu u dioramama, prehrambeni artikli se znaju kvariti (mijenjaju boju i dobijaju katkada mirise) ili privlače gladne insekte.
Inače, lijep rad.
pozdrav |
U pravu si. Ako naletin negdi na imitaciju pustinjskog pijeska onda odma mičen palentu.  _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 26, 2010 6:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Za prvu maketu - odlično. Drugi put manje hrđe. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|