Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| pp5d6
| | Član od: 28 Svi 2006 | | Poruke: 122 | | Mjesto: Grad na sredini hrvatske obale |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 12:57 pm Naslov poruke: "Nevidljivi"brodovi u HR vec prodani |
|
|
Mozda je za neke bilo jučer iznenadjenje cuti u Dnevniku kako je Hrvatska izgradila brodove male radarske zamjetljivosti koji su vec prodani Libijcima.
veliki je to tehnoloski iskorak hrvatske obrambene brodogradnje i dogadjaj koji je od stvaranja hrvatske drzave nije do sada dogodio. Potucena je konkurencija Francuza ,talijana,Španjolaca ,Kineza i upravo nestajuce drzave.
U svakom slucaju ohrabrujuće.
 _________________ Hrvatske podmornice nebi imale prave ciljeve. Da,da
pp5d6: poruka promijenjena dana: Ned Svi 28, 2006 9:24 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala za fotke pp5d6, drago mi je da si nam se pridružio i veselim se osobno tvojim postovima jer sam i na ABG-u upravo od tebe puno saznao. Da se vratim na nevidljive i da napomenem kako su objavljene fotke na OMF-u takodjer tvoje.
Još jednom dobrodošao.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pp5d6
| | Član od: 28 Svi 2006 | | Poruke: 122 | | Mjesto: Grad na sredini hrvatske obale |
|
Upisano: Ned Svi 28, 2006 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na dobrodislici. drago mi je da se nesto i od mene moze nauciti. Ovo ste odlicno napravili,a ja cu s obzirom na vrijem tu i tamo "uskociti".
Jos samo ne znam jeli ovdje pravilo postirati slike bez kometara, ili se moze malo pustiti na volju. _________________ Hrvatske podmornice nebi imale prave ciljeve. Da,da |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Svi 29, 2006 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
Ljepe ih je vidjeti!
Još kad bi naša mornarica to uvidjela pa naručila nekih 10 tak komada pa nek slovenci i talijani rebare koliko hoče!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|