Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Sij 15, 2011 7:53 pm Naslov poruke: Torpedo 1:48 jel ko radi??? |
|
|
| Proizvodi li tko japanski torpedo iz drugog rata za okačiti ispod aviona (jel to Kaiten i za avione?)u omjeru 1:48, plastika ili resin, mislim, sam torpedo bez aviona??? Naime, Hasegawa radi onaj vrhunski B5N Kate 1:48 al ko po vragu sa bombom a bez torpeda u kutiji, često ga ima u LOM-a. E sad Kate a bez torpeda mi nikako ne ide pa evo, ako je ko bolje informiran... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Sub Sij 15, 2011 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
mislim da sam nesto tako vidio na jaddaru, tko proizvodi ne sjecam se vise... Ako ne nadjes, ajde istokarit ce se vec nekako
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Sij 15, 2011 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Svaka verzija Kate sa torpedom je out of stock, ostade samo ovaj sa bombom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 2:08 am Naslov poruke: |
|
|
kaj ne bi to bilo moguce u samogradnji? penkala, malo stirena i eto....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 2:28 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | kaj ne bi to bilo moguce u samogradnji? penkala, malo stirena i eto....  |
Ma memoj? Uvaženi kolega, uz dužno poštovanje, pa ovo nije čarobnjački forum već maketarski forum!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 2:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Kameraden Napisao/la: | | slider Napisao/la: | kaj ne bi to bilo moguce u samogradnji? penkala, malo stirena i eto....  |
Ma memoj? Uvaženi kolega, uz dužno poštovanje, pa ovo nije čarobnjački forum već makatarski forum!  |
??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 3:38 am Naslov poruke: |
|
|
Malecki sarkazam bijaše to.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 8:21 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | kaj ne bi to bilo moguce u samogradnji? penkala, malo stirena i eto....  |
Vjerujem da bi mogao izvesti ali s obzirom da i vrhunske makete koje imam doma sporo radim torpedo bi došao na red na sveto nigdarjevo. Možda ko bude radio Tenzan a da mu torpedo nije napet, taj ga ima unutra. Mislim da ga baš kolega Čajaves radi i to super. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 11:55 am Naslov poruke: |
|
|
ak imas nacrte ( da ne guglam ) posalji mi na m2models@email.t-com.hr, pa cemo vidit kaj se da napravit, a mozda i izlijem par komada  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Ned Sij 16, 2011 12:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Je, koliko ih ja kužim, upravo pregledavam sve svoje ne bi bog pronašao nešta bitno, čak sam i sastavnice stare gledao. Ima mi ga kolega u ZD na sastavnici 1:72 pa ću pokušati srediti, tebi hvala na trudu bez obzira na rezultat. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|