Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Elektro maschinen E200

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 9:52 am    Naslov poruke: Elektro maschinen E200 Citiraj ovaj komentar

Jucer sam u jednom supermarketu vidio ovaj kompresor:
http://tinyurl.com/4mvab4e

Ima li tko iskustva s tim, vrijedi li 700 kn? Najvaznije od svega, koliku buku stvara? Nisam uspio naci njegovu specifikaciju na netu, na kutiji isto nista ne pise...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 10:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaju li možda i ovaj:
http://www.rem-maschinen.com/en/Products/tabid/63/CategoryID/32/List/0/Level/a/ProductID/926/Default.aspx

Za toga navode izričito da je "Silent" i da ima manje od 66dB.
Iz toga je zaključiti da je onaj koji si ti naveo može biti samo glasniji. Što je i za pretpostaviti jer je snažniji i radi na višem broju okretaja.
Ako imaju ovaj "Silent" za tu cijenu otprilike ja bi uzeo taj bez razmišljanja.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 11:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To sam i ja zakljucio, ali nije bilo tog malog (bar ne u toj poslovnici). Ali ni 66 dB nije malo, friziderski su u rangu 35-40 dB, zar ne.
A opet cijene su vrlo povoljne, ovaj E200 na raznim sajtovima kosta preko 200 €. Imaju i E221, kosta 100 kn vise.
Natrag na vrh
Night Hawk

Član od: 03 Svi 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 1:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidjeh ga i ja, čini mi se ok, bar na pogled Wink
Ovaj od 66dB znaju imat u Bauhausu, dođe oko 1400 čini mi se, jedino ima mali spremnik, mislim 6l.
Trenutno imam samogradnju sa frižiderskim motorom, super je samo mi se dosta često pali, zbog malo tlaka i spremnika.
Zato se spremam uzet neki od 25l do 1000kn, napunim ga fino u 2-3min i imam zraka za cijeli dan.
Za buku me iskreno briga više, pošto susjedi nemaju obzira, zašto bi ga imao ja Very Happy

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 3:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Night Hawk Napisao/la:
Vidjeh ga i ja, čini mi se ok, bar na pogled Wink
Ovaj od 66dB znaju imat u Bauhausu, dođe oko 1400 čini mi se, jedino ima mali spremnik, mislim 6l.
Trenutno imam samogradnju sa frižiderskim motorom, super je samo mi se dosta često pali, zbog malo tlaka i spremnika.
Zato se spremam uzet neki od 25l do 1000kn, napunim ga fino u 2-3min i imam zraka za cijeli dan.
Za buku me iskreno briga više, pošto susjedi nemaju obzira, zašto bi ga imao ja Very Happy

ja sam si kupio OK kompresor u bauhausu 90 db,puni se 100 sec
25 litara ja platio 600 kn izvrstan
Natrag na vrh
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Sij 18, 2011 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovaj mali od 66 dB imam ja...meni je odlican, ok ima tlacnu posudu od samo 6 litara pa se malo cesce puni al radi tise od saugera, recimo, kad ja farbam a cura usisava ona radi vise buke Very Happy Very Happy ...jedini nedostatak je kaj je malo poskup Confused ...inace, 66 dB je malo glasniji razgovor Wink
ben-66

Član od: 25 Pro 2010
Mjesto: slavonski brod
PorukaUpisano: Pon Sij 24, 2011 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u Metrou ti je takav na akciji 599,00 kuna !
Natrag na vrh
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Sij 24, 2011 10:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

koji?ovaj mali silent model??
ben-66

Član od: 25 Pro 2010
Mjesto: slavonski brod
PorukaUpisano: Sri Sij 26, 2011 11:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne ,onaj prvi
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma