Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 8:13 pm Naslov poruke: Samo prijedlog - bike BO |
|
|
Jedno pitanje,dali ima zainteresiranih za bilokakav BO koji je još nedefiniran pa bi se mogli dogovoriti ili ćemo ostati privatni ,sami za sebe? _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 8:51 pm Naslov poruke: |
|
|
U principu, ako ima zainteresiranih za dogovaranje BO-a, samo naprijed...
Treba samo vidjeti kako ekipa na forumu diše...
Ali eto, ja nažalost nisam u mogućnosti trenutno se upuštati u takvo što  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bi Bo, ali s manje kotaca  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Ja bi Bo, ali s manje kotaca  |
E to je dobra ideja,možda se skupi još ekipe koja je u mogučnosti sudjelovat u tome na to bez četiri kotača .Čekamo i daljne opcije. i ideje. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
ja cu uzivati gledajuci sto god se vi dogovorili. Trenutno nemam vremena za makete, 3 mjeseca samo gledam kutije, to je to  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | ja cu uzivati gledajuci sto god se vi dogovorili. Trenutno nemam vremena za makete, 3 mjeseca samo gledam kutije, to je to  |
Ma nema beda ovako i onako je ovo samo da se vidi jel ima zainteresiranih koji su voljni i u mogučnosti sudjelovat u bilo kojem BO kojeg dogovorimo. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
A što bi ti slagao, Mario? Predloži nešto... Ne, čekaj, znam... Ferrari  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | A što bi ti slagao, Mario? Predloži nešto... Ne, čekaj, znam... Ferrari  |
Shinobi ima dobru ideju.Ferrarije smo već odradili u ITA BO-u.  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Da ja sam za ali isto za nesto manje od 4 kotaca. Ovak, ja imam u planu napravit Yamahu '09 tako da ako mislite nesto u tom smislu...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Također sam za BO motori, imam u planu Yamahu YZR-M1 '04, ali nakon što završim P34, pa onda mirno slažem uz Sukhoia su-17 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo nas četvero za Bike BO,mada i druge opcije stoje a moj prijedlog je bike ili isključivo Freestyle Drifting auti pa nek se nađe.Prijedloge i dalje, ima nas dosta na forumu pa valjda nas se može skupiti barem šestero a i nagrada je tu . _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Da odmah rezerviram bike ako ovaj BO oživi a to je Ducati 916 Tamiya 1/12 .A drifteri koji bude bude? _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Velj 09, 2011 11:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Drift BO isto nije losa ideja, ali bike mi je no. 1. A ako bude nes od toga, posto me Mario pretekao s Dukcem onda ce moj izbor biti nes od starijih klasika  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 12:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Drift BO isto nije losa ideja, ali bike mi je no. 1. A ako bude nes od toga, posto me Mario pretekao s Dukcem onda ce moj izbor biti nes od starijih klasika  |
Nije valjda da si na isti bajk imo pik Sorry al moro sam ga rezervirat za svaki slučaj jer motor je mrak .A o driftu rapravit ćemo još BO-ofovima koji će biti ali i ja mislim da bajk broj jedan dosta smo napravili autića u BO-u.Čekat ćemo da si ljudi malo promisle oko ideje  _________________
Visit my page:"MT-Style"
Mario: poruka promijenjena dana: Čet Velj 10, 2011 12:12 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Velj 10, 2011 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
| ja sam za drift,bajk nemam |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|