Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Jul 16, 2012 1:16 pm Naslov poruke: Jagpanther recovery vehicle,Bergpanther 2 |
|
|
Napokon gotov,nazvao sam ga Bergpanther 2,prva what if maketa koja je ispala točno kako sam želio,jedino sam se malo preračunao,dizalica je trebala biti jedno 40 mm duža,jer za podizanje tereta smeta mu malo ralica to sam kasno skontao kad sam već bio postavio sve ali šta je tu je,na njemu ima djelova od jedno 5 maketa išao sam iskoristiti djelove koji su mi ostali,a dizalica,gornja ploča i taj dio je stiren sve.
Problem je bio ova glavna sajla,nije problem postaviti ju,problem je zategnuti ju,iako sam postavio ovaj olovni uteg uspio sam zategnuti ove dvije pomoćne sajle dok je ova glavna malo labava ali tu se ništa ne može,da je špaga u pitanju kran bi se mogao i spuštati,mislim može se i sad,ali bi se iskrivila žica kada bi opet podignuo ga,uglavnom evo slikica..
Za usporedbu sa pravim bergpantherom:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 601 | | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
Upisano: Pon Jul 16, 2012 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ima detalja koji su špica. Neču ih nabrajati pošto ih je previše. Samo još jedna dobra podloga ili dioramica i... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5408 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Jul 16, 2012 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan! Volim WIFove ,a ovaj mi se jako sviđa jel ima smisla ,a i dozu zezancije ,sviđaju mi se "efekti" na sajli i čekrku ,oguljena boja... Jedino što me malo bode je preveć modernih djelova po njemu... U svakom slučaju lajkam!  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Jul 16, 2012 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|