Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Danas u Mulleru. (City center one)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 2:02 pm    Naslov poruke: Danas u Mulleru. (City center one) Citiraj ovaj komentar

Bacite oko dolje desno. Malo lud Kimanje glavom

Svi plivamo u Novac Novac !! Valjda je zato.. Rolling Eyes

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kometirao sam ja vec njihove cijene...mislim da ima i neka tamiya od 500 il 600 kuna....zakon Very Happy
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 2:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo nije nista novo. CEsto sam u Mulleru, pa bacim oko. Maketa 500 kn. Sta je to 1/2 mjerilo?
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 3:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To su Austrijske cijene. Zašto se čuditi? Malo su nas razmazili LOMovi popusti...
BuffaloBoy

Član od: 21 Kol 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 3:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hehehe...i ja sam cesto u city centru u muilleru...nekada se zna naci stogod po vrlo prihvatljivim cijenama....ali boze dragi ima i ovih malo skupljih....ja sam svog pzkpwf. IV ausf D -a platio 159,90 kn....1/35 ali je maketa mrak...

I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson
Natrag na vrh
Tomi

Član od: 25 Stu 2008
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 3:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Danas sam saznao da muller u city c. nije isti dučan ko onaj na trgu,dali su tamo makete ako ih ima možda jeftinije

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 3:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar...jedino sto je na trgu veci....a makete i maketarski pribor je isti,cak mi se cini i da ovdje u city-u ima mozda cak i vise

Natrag na vrh
Tomi

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 4:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ženska koja radi u mulleru mi je tako rekla,zašto ne znam ali znam da je tako sa pevecovim centrima.

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 4:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a gle...vrijedi pogledati..ako imas vremena skoknes i do jednog i do drugog...pa si vidis sto ti pase a sto ne,vjerujem da ces vise naci ovog drugoga Laughing Laughing

ono sto drze je uglavnom revell,slijedi tamya i dragon....uglavnom ja tamo idem kada trebam boje ili kit,nije mi daleko a cijena je 5-7kn niza a dobijem samo 1ml manje boje u onim kanticama

Natrag na vrh
sponge

Član od: 16 Lis 2009
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 4:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

BuffaloBoy Napisao/la:
muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar...

Nebih se slozio s tobom...jer cijena za odredeni artikal u Mulleru na Trgu i u CCO nemoraju biti iste na te dvije lokacije...mogu biti "razlicite" cijene...Oni dijeluju kao jedna "jedinka" pod nazivom, dok ipak ducan kao ducan djeluje zasebno i ne ovisi o drugome (osim oko medusobnog kolanja sa robom).

Lijep pozdrav.

Sponge
Natrag na vrh
Tomi

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 4:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e baš to, znam da je tak bilo s pevecom jer sam delao tamo.

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 5:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imate u Mulleru maketu broda nekog japanskog Tamiya oko 1200kn i bismarka oko 600 kn, ak idem danas u CC1 slikam ako nisu prodali
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 5:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:
To su Austrijske cijene. Zašto se čuditi? Malo su nas razmazili LOMovi popusti...

Sve 5 al mi nismo Austrija..u francuskoj je u Domino's pizza velika pizza 45 eura i njima je to ok jer imaju takvu plaću i takav standard, ovdje bi dostavljača napucao medju oči da mi kaže 200kn za pizzu..

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
BuffaloBoy

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 5:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sponge Napisao/la:
BuffaloBoy Napisao/la:
muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar...

Nebih se slozio s tobom...jer cijena za odredeni artikal u Mulleru na Trgu i u CCO nemoraju biti iste na te dvije lokacije...mogu biti "razlicite" cijene...Oni dijeluju kao jedna "jedinka" pod nazivom, dok ipak ducan kao ducan djeluje zasebno i ne ovisi o drugome (osim oko medusobnog kolanja sa robom).

Lijep pozdrav.

Sponge

da...moram se jednim dijelom sloziti sa tobom,jedan je na trgu a drugi u CCO....i odrzavanje i najam su nebo i zemlja izmedju ta dva ducana...moglo bi biti da je u muilleru na trgu nesto vislja cijena posto je u samom centru grada,cime su i dadzbine vislje...ali sa druge strane,ipak je to jedan ducan,tj. jedna firma...npr.gledas promo letak od muillera na kojem pise da je XYZ majica 75kn,ti dodjes u CCO a ono majica 100kn dok je na trgu 75kn,ili obrnuto.....sto ne bi trebali kao jedna firma imati iste cijene ma gdje god se nalazili,tipa land of magic koji i u Zg-u i u St-u i gdjegod ima iste cijene prozivoda iako su to razliciti ducani ali ista firma,isti vlasnik,isti nabavljac?

eto...no hard fealings...nezelim se svadjati,da me ne bi krivo razumio Laughing Laughing

Natrag na vrh
BuffaloBoy

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2011 5:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
0viking0 Napisao/la:

Sve 5 al mi nismo Austrija..u francuskoj je u Domino's pizza velika pizza 45 eura i njima je to ok jer imaju takvu plaću i takav standard, ovdje bi dostavljača napucao medju oči da mi kaže 200kn za pizzu..

heheheheheheh Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

200kn za pizzu????!!

a moj boze ti francuzi....

a sto se tice cijena...sve je to igra vodjena posla,npr.ti kupis na koridoru u BiH,sta ja znam,npr.nove čizme...nek su neke poznate marke i proci ces 3 puta jeftinije nego u npr.magmi.....zato sto je ovaj na koridoru oslobodjen poreza i raznih gluposti i sta ti ja znam sta vise...ovi u muilleru stvarno pretjeruju sa svim cijenama,ali priglupi ljudi(ponekad ukljucujuci i mene) Laughing idu tamo kupovati samo zato sto je to"onaj"ducan...ljudi imaju novaca,barem neki,svi znamo da se vecina te robe moze nabaviti po duplo manjim cijenama u drugim centrima...a vodje biznisa su skuzili da to mogu i da to ide..pa ko ne bi da moze? Laughing

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma