Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 5:15 pm Naslov poruke: Sd. Kfz. 9 "FAMO" revell 1/72 |
|
|
Revellova maketa koja me oduševila evo slike,slobodno komentirajte dapače komentari i kritike poželjni kako kažu na greškama se uči
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno izgleda,samo sta bi mogao popravit su oni kanistri jer se tovno na svakom vidi crta spajanja,pa ako to mozes ikako popraviti,malo zakitati,bilo bi super  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super je.Stvarno napreduješ svakim radom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| profa
 | | Član od: 01 Lip 2007 | | Poruke: 77 | | Mjesto: Pančevo |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 7:42 pm Naslov poruke: |
|
|
S' obzirom da sam ga skoro i ja radio, imam samo dve zamerke - pogrešno si montirao šipkice na prednjim blatobranima (retrovizor dođe na levu stranu i gleda unazad), a i staklo šoferke bi trebalo da bude prljavije, prema celokupnoj uprljanosti vozila. Usput, imaš li uopšte staklo?
Naravno, i već pomenuti burići, tj.- dorađivanje šava polutki tako da se ne vidi.
Ono što mi posebno dopada su izanđala zimska kamuflaža i prljavština, za ono prvo svaka čast! _________________ u radu: davno sam zaboravio broj i redosled... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam se usudio staviti staklo jer sam jednom probao rezultat bolje da ne znate,a što se tiče šipkica UPS,nisam ni skužio mislim da sam prvo dobro stavio pa su se potrgale u transportu i slučajno sam ih ovako zalijepio koji bed uopće nisam skužio. (uostalom kaj on ima gledat na retrovizor okrene se i pogleda ) _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Pet Ožu 11, 2011 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo sve bolji i bolji si, famo mi izgleda odlican, mozda ako mozes samo bacve popravit, ako ne, ostavi ih tako |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Ožu 12, 2011 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Vrlo lijepo urađeno! Čestitam! _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fallschimjager
| | Član od: 21 Tra 2008 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 14, 2011 3:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Do sada tvoj najbolji rad. Samo tako naprid. Ispravi šta su ti kolege rekli, neće bit veliki problem. _________________
CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|