Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 12:59 am Naslov poruke: DKM Bismarck 1/350 (Tamiya) **27.05.2011** |
|
|
iduci projekt, za sad je samo brod ovdje, dakle Tamiyina verzija. Odabrao sam Tamiyu nad Revell, jer svejedno mi je kakva je kvaliteta detalja na plastici kad cu pol toga zamjenit metalom a tako sam ustedio koju kunu.
Na sve to ce ic WEM detail set, skupa sa reljefnim deckovima od istog i KA models drvena paluba, i necemo zaboravit sve main i secondary cijevi od BMKa (valjda). (inace hvala kolegama koji su mi pomogli kod odabira aftermarket djelova).
Bacio sam se odma na posao, kad sam vidio onaj lijepi oblikovani ''guz'' nisam mogao odoljit. Izbusio sam sve prozore, moram sredit ''obrve'' jos, i poceo sam spajat prvu i drugu razinu glavnog mosta, izbusio i tamo prozore i pokitao sve. Sutra brusenje. No dosta prica evo slike. ZZZZ
**Potroseno vrijeme: 5:00h**
**Potroseno novaca: 455KN** _________________ ...::Carpe Diem::...
veliko_pile: poruka promijenjena dana: Pet Svi 27, 2011 5:57 pm; prepravljeno ukupno 20 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 8:19 am Naslov poruke: |
|
|
Pošto mi je želja jednoga lijepoga dana napraviti Tirpitza u 1/350, ovo pratim da velikim zanimanjem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 10:20 am Naslov poruke: |
|
|
Pratim kao i Yamata sa velikim zanimanjem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Bacio si se u opak biznis sa svim tim brodovima! Samo nemoj posustati! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1355 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 4:43 pm Naslov poruke: |
|
|
moj najdrazi brod,pratim sa zanimanjem  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 12:47 am Naslov poruke: |
|
|
pozz,radi se pomalo. Iako metal nije jos tu pripremljam plastiku za njega. Uglavnom tu se pobruseni dimnjak, par djelova glavne strukture i hangara, poceo sam busit prozore od kabina, i na to ce ic ovo tu (http://www.modelwarships.com/reviews/pe/whiteensign/wem-3579-portholes/wem-review.html)
mislim da ce to dic jako izgled makete. I evo na kraju jedan dry fit i sliku blizu Japanca, tek sad vidim koliko je Yamato bio ogroman, sirok i imponentan, Bismarck je vise kao Diabolik a Yamato HULK!
**Potroseno vrijeme: 11:00h**
**Potroseno novaca: 455KN** _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 9:48 am Naslov poruke: |
|
|
ne znaju ti ova djeca ovdje tko je Diabolik..... ni Garth, ni Čelična pandza... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 25, 2010 6:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Pratim ovo sa zanimanjem.I mene čeka ali Revell-ov.
Nešto puno kitaš? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Tra 25, 2010 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
a moram ti priznat da se maketa lijepo slaze i jest da ima malo gapa, al to bi imo i kod revella, to je ono sto jednostavno nemos izbjec, al posto sam perfekcionist onda kitam i najmanji spoj  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1355 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Tra 25, 2010 7:02 pm Naslov poruke: Re: DKM Bismarck 1/350 (Tamiya) **24.04.2010** |
|
|
zasad je dobro,pazi prste od skalpela,opasan je
| veliko_pile Napisao/la: |
|
_________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Tra 25, 2010 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
haha, vjerovao ili ne to sam se bio porezao sa brusnim papirom, ko zileta je  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Tra 26, 2010 7:00 pm Naslov poruke: |
|
|
skinuo sam sa spruea sve glavne djelove mosta i strukture, te skinuo visak i pobrusio pokitao, al sve je to dosadno.
Trebao sam promjenit izgled ventilacije topovske kule ''Cesar'' a i ostalih Anton Bruno i Dora.
evo Cesar desno, i Anton lijevo.
Isto tako radio sam na lifeboatovima, ide jos tu WEM ogradice, al za sada sam dodao ono sto nema ni u WEM setu, napravio neku ''wannabe'' palubicu za ove malo vece brodice, dodao vrata i to je to. Uzivajte
**Potroseno vrijeme: 23:00h**
**Potroseno novaca: 1767KN** _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Tra 26, 2010 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Fino to tebi ide! Zavidim ti na vremenu, ja se nisam pomaknuo već 2 mjeseca skoro... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sub Svi 08, 2010 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
postovane kolege, a mozda i kolegice??
radilo se, i sad ima sto vidjet pa cu postat nekoliko slika. Uglavnom doso mi je paket od WEMa, i naravno 280kn carine JUHU!! Uglavnom bacio sam se odma na postavljenje cijevi, i kreiranje blast bagova od patafixa i CA ljepila.
Ofarbao sam jednu kulu da vidim kako ce to na kraju izgledat i zadovoljan sam. Isto tako sam malo metala slagao po nadgradju i skrechao neke djelove. Javi te se ako imate koje pitanje ili komentar/kritiku. Pozz
**Potroseno vrijeme: 54:00h**
**Potroseno novaca: 2047KN** _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|