Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Ožu 04, 2013 10:36 pm Naslov poruke: DamDesign Rustang |
|
|
Jos jedan die-cast u 1:18 mi je pao u ruke... Citav original naziv makete je "1:18 Jouef 3118 - 1966 Shelby Ford Mustang GT350H". Mater... Dobio sam ga od druga davne 2009 i sada je dosao na red
Na pocetku je bio ovakav:
A sada je lepsi...
Znam, cev hladnjaka je spala... Idem popraviti...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Ožu 04, 2013 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
A jesi ga uneredio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5796 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 8:27 am Naslov poruke: |
|
|
Kekso: Pa drugacije i ne znam...
su27rules: Bez brige - original boja je bila katastrofalna, svuda smece i grudvice, a zlatne crte kao da je farbao neki klinac u vrticu... To je i bio razlog, sto mi ga je kolega poklonio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo tovje hrdjanje je zaista nevjerovatno dobro i realno, skidam kapu. Jedino sto mi je ubolo oko, lajsne oko prozora i brisaci, nekako su mi , ne znam kako da se izrazim, precrveni, mozda da je i na njima ostalo malo orginalne boje, tj kroma  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 9:44 am Naslov poruke: |
|
|
Da, slazem se i u sledecem primeru cu raditi drugacije - vec sam naumio metodu rada...
Hvala na konstruktivnim komentarima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
bez ljutnje al kad nabavim auto da mu se nisi približio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 12:17 pm Naslov poruke: |
|
|
odlično, lip, nov, izrđan... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 12:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala!
nono_zg: Necu, obecajem...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 2:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Zahvaljujem...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
nisam ljubitelj hrđe općenito na vozilima pitam se zašto ? ,ali ovi efekti hrđe su fora na maketama  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 4:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto, a meni poliranje i krom prazni zeludac u pogresnom smeru... Jbg, volim prave, muske aute... Aute, kojima se vidi da je vlasnik imao jaja da ih koristi, a ne da ih plati i ljubomorno cuva u garazi To se je videlo i na svim mojim 1:1 autima Pa i na sadasnjem, ozbiljnom familiarnom karavanu
A zasto rdja na vozilima? Trend je krenuo u USA i EU kao kontra sminkerima, koji bi u vozilo utrpali ogromne kolicine para, pa bi se nakon toga zbog vrednosti bojali isterati to vozilo iz garaze. Da padne praska na ultra-shiny felnu od 10.000€? Ne, nikako!
Drugi kalibar pacienata su klinci, koji na krseve od auta montiraju probusene lonce za auspuh, bajagi karbon haube, velike tockove, rezu federe i slicno i samim time umisljaju da voze bolide sa 10000000 konja. I sto je jos gore - da je cesta samo i iskljucivo njihova (takve je gust isprasiti karavanom od 4.8 metra duzine i 1.7 tone tezine...).
E, u inat takvima su se pocela pojavljivati vozila tipa rat-rod, winter-bitch, pan-scraper i slicno. Ideja? Yebesh sminku - bitna je nuklearka pod haubom
E, taj fazon je i deo mene vec oduvek. Zato se nikada nisam bavio stvarima, kojima se bavilo 90% klinaca oko mene - znaci fudbal, nagelirane frizure i techno (ovo gore odrazava moju okolinu i nikoga ne vredjam napisanim!). Jok. Obrijana glava (3.5 godina i duga kosa do pola ledja), BMX, metal, jazz, sviranje bubnja, ... I makete rat-rod vozila  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ožu 05, 2013 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bastardo Napisao/la: | Eto, a meni poliranje i krom prazni zeludac u pogresnom smeru... Jbg, volim prave, muske aute... Aute, kojima se vidi da je vlasnik imao jaja da ih koristi, a ne da ih plati i ljubomorno cuva u garazi To se je videlo i na svim mojim 1:1 autima Pa i na sadasnjem, ozbiljnom familiarnom karavanu
A zasto rdja na vozilima? Trend je krenuo u USA i EU kao kontra sminkerima, koji bi u vozilo utrpali ogromne kolicine para, pa bi se nakon toga zbog vrednosti bojali isterati to vozilo iz garaze. Da padne praska na ultra-shiny felnu od 10.000€? Ne, nikako!
Drugi kalibar pacienata su klinci, koji na krseve od auta montiraju probusene lonce za auspuh, bajagi karbon haube, velike tockove, rezu federe i slicno i samim time umisljaju da voze bolide sa 10000000 konja. I sto je jos gore - da je cesta samo i iskljucivo njihova (takve je gust isprasiti karavanom od 4.8 metra duzine i 1.7 tone tezine...).
E, u inat takvima su se pocela pojavljivati vozila tipa rat-rod, winter-bitch, pan-scraper i slicno. Ideja? Yebesh sminku - bitna je nuklearka pod haubom
E, taj fazon je i deo mene vec oduvek. Zato se nikada nisam bavio stvarima, kojima se bavilo 90% klinaca oko mene - znaci fudbal, nagelirane frizure i techno (ovo gore odrazava moju okolinu i nikoga ne vredjam napisanim!). Jok. Obrijana glava (3.5 godina i duga kosa do pola ledja), BMX, metal, jazz, sviranje bubnja, ... I makete rat-rod vozila  |
kod mene samo BMX u svim mogućim bojama ,stalno se farbo ,ali se slušao i još uvijek se sluša dance i techno zika  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|