Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

DamDesign Rustang
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pon Ožu 04, 2013 10:36 pm    Naslov poruke: DamDesign Rustang Citiraj ovaj komentar

Jos jedan die-cast u 1:18 mi je pao u ruke... Twisted Evil Citav original naziv makete je "1:18 Jouef 3118 - 1966 Shelby Ford Mustang GT350H". Mater... Laughing Dobio sam ga od druga davne 2009 i sada je dosao na red Very Happy

Na pocetku je bio ovakav:

A sada je lepsi... Laughing

Znam, cev hladnjaka je spala... Laughing Idem popraviti... Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pon Ožu 04, 2013 10:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jesi ga uneredio Very Happy
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Ožu 04, 2013 11:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

oh ne, a tako je lipi bio onako sjajan crni........
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Bastardo

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 8:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kekso: Pa drugacije i ne znam... Laughing

su27rules: Bez brige - original boja je bila katastrofalna, svuda smece i grudvice, a zlatne crte kao da je farbao neki klinac u vrticu... Wink To je i bio razlog, sto mi ga je kolega poklonio Wink
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 9:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo tovje hrdjanje je zaista nevjerovatno dobro i realno, skidam kapu. Jedino sto mi je ubolo oko, lajsne oko prozora i brisaci, nekako su mi , ne znam kako da se izrazim, precrveni, mozda da je i na njima ostalo malo orginalne boje, tj kroma Confused
Bastardo

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 9:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, slazem se i u sledecem primeru cu raditi drugacije - vec sam naumio metodu rada... Laughing

Hvala na konstruktivnim komentarima Very Happy
Natrag na vrh
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 12:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bez ljutnje al kad nabavim auto da mu se nisi približio Klap klap Klap klap
Natrag na vrh
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 12:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlično, lip, nov, izrđan...

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 12:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala! Wink

nono_zg: Necu, obecajem... Laughing
Natrag na vrh
su27rules

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 1:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bastardo Napisao/la:
..........su27rules: Bez brige - original boja je bila katastrofalna, svuda smece i grudvice, a zlatne crte kao da je farbao neki klinac u vrticu... Wink To je i bio razlog, sto mi ga je kolega poklonio Wink

E onda opraštam ovu genijalnu hrđu!! Wink Cool

Natrag na vrh
Bastardo

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 2:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zahvaljujem... Laughing
Natrag na vrh
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 4:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nisam ljubitelj hrđe općenito na vozilima Laughing Very Happy pitam se zašto ? Laughing ,ali ovi efekti hrđe su fora na maketama Very Happy

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Bastardo

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 4:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, a meni poliranje i krom prazni zeludac u pogresnom smeru... Laughing Jbg, volim prave, muske aute... Aute, kojima se vidi da je vlasnik imao jaja da ih koristi, a ne da ih plati i ljubomorno cuva u garazi Wink To se je videlo i na svim mojim 1:1 autima Wink Pa i na sadasnjem, ozbiljnom familiarnom karavanu Wink

A zasto rdja na vozilima? Trend je krenuo u USA i EU kao kontra sminkerima, koji bi u vozilo utrpali ogromne kolicine para, pa bi se nakon toga zbog vrednosti bojali isterati to vozilo iz garaze. Da padne praska na ultra-shiny felnu od 10.000€? Ne, nikako!

Drugi kalibar pacienata su klinci, koji na krseve od auta montiraju probusene lonce za auspuh, bajagi karbon haube, velike tockove, rezu federe i slicno i samim time umisljaju da voze bolide sa 10000000 konja. I sto je jos gore - da je cesta samo i iskljucivo njihova (takve je gust isprasiti karavanom od 4.8 metra duzine i 1.7 tone tezine...).

E, u inat takvima su se pocela pojavljivati vozila tipa rat-rod, winter-bitch, pan-scraper i slicno. Ideja? Yebesh sminku - bitna je nuklearka pod haubom Wink

E, taj fazon je i deo mene vec oduvek. Zato se nikada nisam bavio stvarima, kojima se bavilo 90% klinaca oko mene - znaci fudbal, nagelirane frizure i techno (ovo gore odrazava moju okolinu i nikoga ne vredjam napisanim!). Jok. Obrijana glava (3.5 godina i duga kosa do pola ledja), BMX, metal, jazz, sviranje bubnja, ... I makete rat-rod vozila Wink
Natrag na vrh
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bastardo Napisao/la:
Eto, a meni poliranje i krom prazni zeludac u pogresnom smeru... Laughing Jbg, volim prave, muske aute... Aute, kojima se vidi da je vlasnik imao jaja da ih koristi, a ne da ih plati i ljubomorno cuva u garazi Wink To se je videlo i na svim mojim 1:1 autima Wink Pa i na sadasnjem, ozbiljnom familiarnom karavanu Wink

A zasto rdja na vozilima? Trend je krenuo u USA i EU kao kontra sminkerima, koji bi u vozilo utrpali ogromne kolicine para, pa bi se nakon toga zbog vrednosti bojali isterati to vozilo iz garaze. Da padne praska na ultra-shiny felnu od 10.000€? Ne, nikako!

Drugi kalibar pacienata su klinci, koji na krseve od auta montiraju probusene lonce za auspuh, bajagi karbon haube, velike tockove, rezu federe i slicno i samim time umisljaju da voze bolide sa 10000000 konja. I sto je jos gore - da je cesta samo i iskljucivo njihova (takve je gust isprasiti karavanom od 4.8 metra duzine i 1.7 tone tezine...).

E, u inat takvima su se pocela pojavljivati vozila tipa rat-rod, winter-bitch, pan-scraper i slicno. Ideja? Yebesh sminku - bitna je nuklearka pod haubom Wink

E, taj fazon je i deo mene vec oduvek. Zato se nikada nisam bavio stvarima, kojima se bavilo 90% klinaca oko mene - znaci fudbal, nagelirane frizure i techno (ovo gore odrazava moju okolinu i nikoga ne vredjam napisanim!). Jok. Obrijana glava (3.5 godina i duga kosa do pola ledja), BMX, metal, jazz, sviranje bubnja, ... I makete rat-rod vozila Wink

kod mene samo BMX u svim mogućim bojama ,stalno se farbo Very Happy,ali se slušao i još uvijek se sluša dance i techno zika Smile Laughing

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
su27rules

PorukaUpisano: Uto Ožu 05, 2013 9:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bastardo Napisao/la:
........... Zato se nikada nisam bavio stvarima, kojima se bavilo 90% klinaca oko mene............... Jok..................., jazz, sviranje bubnja, ... I makete rat-rod vozila Wink

Cool Amen Otpuhuje pjenu

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma