Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 1983josip
 | | Član od: 25 Svi 2012 | | Poruke: 128 | | Mjesto: Nova Gradiška |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2013 11:00 pm Naslov poruke: pomoc |
|
|
trebam pomoc trebam na brodu postavit zastave na jarbole a negdje sam vidio da koristite za takve stvari zicu (kao konopce na kojima stoje zastave) al me zanima cime ljepite zicu za plastiku ili kako to vec radit e i jos nesto kad sam kod zice kad pravim ogradu isto cime spajate zice da to nako ljepo bude _________________ Nemam moto živim od danas do sutra |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Velj 28, 2013 12:07 pm Naslov poruke: |
|
|
osnovno- koje mjerilo?
onda cemo dalje.....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Velj 28, 2013 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
neovisno o mjerilu probaj izbijec zicu, kruta je, tesko radit i nije elasticna, lako se savije i ne vraca se u prvobitni oblik.
Zato koristi ili neki tanki najlon, ili si nabavi online neki tanki konop napravljen bas za maketarski rigging.
Ako radis jedrenjake onda je druga prica, kod vecih mjerila koristi pravi konop.
Najbolje je sve to lijepit super ljepilom, jer ti treba brzi i cvrsi spoj. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|