Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Gdje ima ?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
xsyxs

Član od: 24 Lis 2009
PorukaUpisano: Pet Kol 19, 2011 6:35 pm    Naslov poruke: Gdje ima ? Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima pošto sam nedavno počeo aktivno raditi sa zračnim kistom, nakon nekog vremena istrošile su mi se gumice (''dihtunzi'') na spojevima dijelova pa me zanima gdje ima kupiti takve male gumice u Zagrebu da zamjenim postoječe.

Hvala Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pet Kol 19, 2011 7:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Skini gumice (brtve) i s njima obiđi par prodavaonica auto-dijelova, oni imaju tih stvari, možda se nađe neka baš "kalibra" koji tebi odgovara.
Druga opcija ti je naručit ih od proizvođača AB-a (naravno, pod uvjetom da AB nije proizveden u nekom zabitom selu centralne Kine Very Happy ).
xsyxs

Član od: 24 Lis 2009
PorukaUpisano: Pet Kol 19, 2011 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma kolega bez brige, AB je inače od revell-a master calass pa ako sve propadne kontaktirat ću njih, ali prije ću bacit oko po gradu da nađem nešto. Stvar je u tome što su jako malog promjera ,a neophodne su za pravilan rad već sam gledo prije odlaska na more ,a onda posto očajan. Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sub Kol 20, 2011 7:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

xsyxs Napisao/la:
Stvar je u tome što su jako malog promjera

Ako su one skroz malog promjera, njih imaš u onim jeftinim upaljačima za cigarete, rastavi ih nekoliko (ispražnjenih, naravno) pa ćeš sigurno nać to što ti treba.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma