Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Pet Kol 19, 2011 6:35 pm Naslov poruke: Gdje ima ? |
|
|
Pozdrav svima pošto sam nedavno počeo aktivno raditi sa zračnim kistom, nakon nekog vremena istrošile su mi se gumice (''dihtunzi'') na spojevima dijelova pa me zanima gdje ima kupiti takve male gumice u Zagrebu da zamjenim postoječe.
Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Kol 19, 2011 7:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Skini gumice (brtve) i s njima obiđi par prodavaonica auto-dijelova, oni imaju tih stvari, možda se nađe neka baš "kalibra" koji tebi odgovara.
Druga opcija ti je naručit ih od proizvođača AB-a (naravno, pod uvjetom da AB nije proizveden u nekom zabitom selu centralne Kine ). _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Pet Kol 19, 2011 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma kolega bez brige, AB je inače od revell-a master calass pa ako sve propadne kontaktirat ću njih, ali prije ću bacit oko po gradu da nađem nešto. Stvar je u tome što su jako malog promjera ,a neophodne su za pravilan rad već sam gledo prije odlaska na more ,a onda posto očajan.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Kol 20, 2011 7:26 am Naslov poruke: |
|
|
| xsyxs Napisao/la: | | Stvar je u tome što su jako malog promjera |
Ako su one skroz malog promjera, njih imaš u onim jeftinim upaljačima za cigarete, rastavi ih nekoliko (ispražnjenih, naravno) pa ćeš sigurno nać to što ti treba. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|