Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pomoč!

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
titanicholic1912

Član od: 16 Svi 2012
PorukaUpisano: Čet Svi 17, 2012 9:04 pm    Naslov poruke: Pomoč! Citiraj ovaj komentar

ja radim RC parobroad tegljač Slogu(prvi hrvatski parobrod)dugačak 925 mm i polako se provodi pri kraju i trebao bi mi savjet.Ja za motor imam IGARASHI motoren gmbh 33G-50 i ne znam koji bi mi i kakav bi regler trebao, pa ako mi možete reči ako znate koji bi mi pasao puno bi pomoglo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kum od barbe

Član od: 03 Tra 2012
Mjesto: Lepoglava
PorukaUpisano: Čet Svi 24, 2012 11:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jesi provjerio privatne poruke?

imaš getribu naprijed?

u tom slučaju je promjer getribe 33mm, a prijenosni odnos 1:50, osovina 5mm?

- motorić je vjerojatno promjera 27,7mm, naz. napon 12V, a struja ispod 1A - ali to uzmi sa velikom rezervom - imaš službeni sajt firme USA i DE pa još provjeri

motorić si dobio, nabavio po preporuci ili si ga jednostavno imao u ladici?

imaš ideju koju ćeš propelu koristiti? (vrlo bitna stavka za izbor pogona)

probaj posjetiti www.flyfreak.net - forum je uglavnom zrakoplovni, ali imaš i sekciju brodovi pa pitaj nekog iskusnijeg

pozz
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma