Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

HITNO! Trazi se netko iz Istre ili okolice Rijeke za CK

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Ruj 10, 2011 11:15 pm    Naslov poruke: HITNO! Trazi se netko iz Istre ili okolice Rijeke za CK Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,

ovako, ja i prijatelj iz Rijeke (Scarabei) bi isli do ZG na CK, problem je u tome sto ja bi uzeo sa sobom maketu koju nikako nemogu dopustit da se valja u vlaku ili autobusu.

Moj je auto u losinju i nikako nemogu do njega jer treba starome, a kolega nemoze s njegovim do gore. Jedino sto nam preostaje (ili vise mi jer on moze i busom ako mu se sprdne) je trazit na forumu i molit nekoga da nas uzme. Ako ima koga i ima mjesta nek se javi obavezno, znaci troskovi puta , goriva i sl cemo podjelit na adekvatan nacin, samo da se nade netko. Stvarno je hitno jer fali jos samo tjedan dana
Gak

Član od: 30 Svi 2011
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Ned Ruj 11, 2011 7:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja idem (iz Pule), ali u petak i nemam mjesta za natrag, ako vam to odgovara, možete sa mnom
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
veliko_pile

PorukaUpisano: Ned Ruj 11, 2011 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a nemamo gdje prenocit. Jedini nacin kojeg smo smisli je ic vlakom gore i doc u 9 40 i vratit se busom (posto ce biti prazan) u 8 navecer. E sad ako taj plan stoji, trebali bi neku dobru dusu koja bi bila oljna doc po nas u kolodvor i vodit nas na CK i natrag, ako se nade takav bilo bi sve rijeseno. I btw koliko ima min voznje od kolodvora do te skole?
karasrad

Član od: 21 Sij 2010
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

15-20 min zavisi od gužve i semafora
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
veliko_pile

PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 12:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala na info. I jos nesto, ovi iz ZG ce znat mozda, kako stoji popunjenost buseva za Rijeku ili ovako slicnih destinacija tamo u 8 navecer, ugalvnom zadnji ili predzadnji? jer je plan uzet maketu gore i postavit ju ili iza na onij 5 sjedala ili na 2 onako popreko
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 7:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
hvala na info. I jos nesto, ovi iz ZG ce znat mozda, kako stoji popunjenost buseva za Rijeku ili ovako slicnih destinacija tamo u 8 navecer, ugalvnom zadnji ili predzadnji? jer je plan uzet maketu gore i postavit ju ili iza na onij 5 sjedala ili na 2 onako popreko

Slabo ti je popunjeno i onako kad ide u špici a kamoli ne u 8 navečer.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 8:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
a nemamo gdje prenocit. Jedini nacin kojeg smo smisli je ic vlakom gore i doc u 9 40 i vratit se busom (posto ce biti prazan) u 8 navecer. E sad ako taj plan stoji, trebali bi neku dobru dusu koja bi bila oljna doc po nas u kolodvor i vodit nas na CK i natrag, ako se nade takav bilo bi sve rijeseno. I btw koliko ima min voznje od kolodvora do te skole?
U subotu ujutro ne bi trebalo bit gužve. Autom je to cca 25 min. Onome tko nije iz ZG-a je malo komplicirano sa velikom maketom ić sa jednim tramvajem, pa se prekrcat na drugi, pa pješačit malo do škole. Gubi se puno vremena na čekanje i nije lako nosit veliku kutiju sa lomljivim sadržajem. Najisplativije ti je uzet cammeo taxi. Ne želim reklamirat firmu, ali su povoljni i dovest će te točno pred školu, a maketu komotno držiš na zadnjem sicu, bez straha od lomova.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
veliko_pile

PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 9:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imam cammeo i ovdje u ri, ali mislio sam i na to, pa vjerojatno ce kolega killa doc po nas.
Scalpel

Član od: 10 Pro 2009
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 10:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
veliko_pile Napisao/la:
U subotu ujutro ne bi trebalo bit gužve. Autom je to cca 25 min. Onome tko nije iz ZG-a je malo komplicirano sa velikom maketom ić sa jednim tramvajem, pa se prekrcat na drugi, pa pješačit malo do škole. Gubi se puno vremena na čekanje i nije lako nosit veliku kutiju sa lomljivim sadržajem. Najisplativije ti je uzet cammeo taxi. Ne želim reklamirat firmu, ali su povoljni i dovest će te točno pred školu, a maketu komotno držiš na zadnjem sicu, bez straha od lomova.

Jučer mi se cammeo zabio u frenda, a noć prije razbili su još jedno od svojih vozila.
Sretno sa cammeo-m, šalim se malo... :lol:
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 4:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vridilo bi razmislit za ove koji dolaze s tima većima maketama ko npr. brodovima od Splita ,Rijeke,Pule , da je unajmit kombi koji bi sve skupa vozio.Bilo bi dobro i uzet balu stiropola da se što putem ne polupa. Very Happy
veliko_pile

PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 4:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vidis, to bi bilo zanimljiv potez sa strane CK. Recimo svako tko oce prijevoz plati svoj dio i eto bilo bi sve rijeseno.

Srecom javio mi je frend da ce ipak dobit auto, ako nebude kisa. Tako da dolazimo na taj nacin..Vidimo se Wink
slider
Gost
PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
vidis, to bi bilo zanimljiv potez sa strane CK. Recimo svako tko oce prijevoz plati svoj dio i eto bilo bi sve rijeseno.

Srecom javio mi je frend da ce ipak dobit auto, ako nebude kisa. Tako da dolazimo na taj nacin..Vidimo se Wink

pa ne CK, nego se skupite vi koji radite velke brodove Very Happy
Natrag na vrh
veliko_pile

PorukaUpisano: Pon Ruj 12, 2011 6:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

haha da veliko borodove, a ko ce do? ja i ti sa 350 hahaha
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma