Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 10, 2011 11:15 pm Naslov poruke: HITNO! Trazi se netko iz Istre ili okolice Rijeke za CK |
|
|
Pozdrav,
ovako, ja i prijatelj iz Rijeke (Scarabei) bi isli do ZG na CK, problem je u tome sto ja bi uzeo sa sobom maketu koju nikako nemogu dopustit da se valja u vlaku ili autobusu.
Moj je auto u losinju i nikako nemogu do njega jer treba starome, a kolega nemoze s njegovim do gore. Jedino sto nam preostaje (ili vise mi jer on moze i busom ako mu se sprdne) je trazit na forumu i molit nekoga da nas uzme. Ako ima koga i ima mjesta nek se javi obavezno, znaci troskovi puta , goriva i sl cemo podjelit na adekvatan nacin, samo da se nade netko. Stvarno je hitno jer fali jos samo tjedan dana _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Ruj 11, 2011 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja idem (iz Pule), ali u petak i nemam mjesta za natrag, ako vam to odgovara, možete sa mnom |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Ruj 11, 2011 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
a nemamo gdje prenocit. Jedini nacin kojeg smo smisli je ic vlakom gore i doc u 9 40 i vratit se busom (posto ce biti prazan) u 8 navecer. E sad ako taj plan stoji, trebali bi neku dobru dusu koja bi bila oljna doc po nas u kolodvor i vodit nas na CK i natrag, ako se nade takav bilo bi sve rijeseno. I btw koliko ima min voznje od kolodvora do te skole? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| karasrad
| | Član od: 21 Sij 2010 | | Poruke: 51 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 12:01 am Naslov poruke: |
|
|
| 15-20 min zavisi od gužve i semafora |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 12:07 am Naslov poruke: |
|
|
hvala na info. I jos nesto, ovi iz ZG ce znat mozda, kako stoji popunjenost buseva za Rijeku ili ovako slicnih destinacija tamo u 8 navecer, ugalvnom zadnji ili predzadnji? jer je plan uzet maketu gore i postavit ju ili iza na onij 5 sjedala ili na 2 onako popreko _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 7:32 am Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | hvala na info. I jos nesto, ovi iz ZG ce znat mozda, kako stoji popunjenost buseva za Rijeku ili ovako slicnih destinacija tamo u 8 navecer, ugalvnom zadnji ili predzadnji? jer je plan uzet maketu gore i postavit ju ili iza na onij 5 sjedala ili na 2 onako popreko |
Slabo ti je popunjeno i onako kad ide u špici a kamoli ne u 8 navečer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 8:28 am Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | a nemamo gdje prenocit. Jedini nacin kojeg smo smisli je ic vlakom gore i doc u 9 40 i vratit se busom (posto ce biti prazan) u 8 navecer. E sad ako taj plan stoji, trebali bi neku dobru dusu koja bi bila oljna doc po nas u kolodvor i vodit nas na CK i natrag, ako se nade takav bilo bi sve rijeseno. I btw koliko ima min voznje od kolodvora do te skole? | U subotu ujutro ne bi trebalo bit gužve. Autom je to cca 25 min. Onome tko nije iz ZG-a je malo komplicirano sa velikom maketom ić sa jednim tramvajem, pa se prekrcat na drugi, pa pješačit malo do škole. Gubi se puno vremena na čekanje i nije lako nosit veliku kutiju sa lomljivim sadržajem. Najisplativije ti je uzet cammeo taxi. Ne želim reklamirat firmu, ali su povoljni i dovest će te točno pred školu, a maketu komotno držiš na zadnjem sicu, bez straha od lomova. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
imam cammeo i ovdje u ri, ali mislio sam i na to, pa vjerojatno ce kolega killa doc po nas. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Scalpel
 | | Član od: 10 Pro 2009 | | Poruke: 320 | |
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 10:42 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | veliko_pile Napisao/la: | | a nemamo gdje prenocit. Jedini nacin kojeg smo smisli je ic vlakom gore i doc u 9 40 i vratit se busom (posto ce biti prazan) u 8 navecer. E sad ako taj plan stoji, trebali bi neku dobru dusu koja bi bila oljna doc po nas u kolodvor i vodit nas na CK i natrag, ako se nade takav bilo bi sve rijeseno. I btw koliko ima min voznje od kolodvora do te skole? | U subotu ujutro ne bi trebalo bit gužve. Autom je to cca 25 min. Onome tko nije iz ZG-a je malo komplicirano sa velikom maketom ić sa jednim tramvajem, pa se prekrcat na drugi, pa pješačit malo do škole. Gubi se puno vremena na čekanje i nije lako nosit veliku kutiju sa lomljivim sadržajem. Najisplativije ti je uzet cammeo taxi. Ne želim reklamirat firmu, ali su povoljni i dovest će te točno pred školu, a maketu komotno držiš na zadnjem sicu, bez straha od lomova. |
Jučer mi se cammeo zabio u frenda, a noć prije razbili su još jedno od svojih vozila.
Sretno sa cammeo-m, šalim se malo... :lol: |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 4:44 pm Naslov poruke: |
|
|
vidis, to bi bilo zanimljiv potez sa strane CK. Recimo svako tko oce prijevoz plati svoj dio i eto bilo bi sve rijeseno.
Srecom javio mi je frend da ce ipak dobit auto, ako nebude kisa. Tako da dolazimo na taj nacin..Vidimo se  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | vidis, to bi bilo zanimljiv potez sa strane CK. Recimo svako tko oce prijevoz plati svoj dio i eto bilo bi sve rijeseno.
Srecom javio mi je frend da ce ipak dobit auto, ako nebude kisa. Tako da dolazimo na taj nacin..Vidimo se  |
pa ne CK, nego se skupite vi koji radite velke brodove  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Ruj 12, 2011 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
haha da veliko borodove, a ko ce do? ja i ti sa 350 hahaha _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|