Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 11:45 am Naslov poruke: Figure u 1:350 |
|
|
Pozdrav,
sve vise i vise me intrigiraju brodovi u plovidbi, a s tim se moram i pocet zanimat i za gelove za more i posada. Ne planiram uskoro bavit se s tim, ali skupljam informacije i ideje. Dakle za more sam vise manje izabrao metodu velog majstoja Drazena, a sad za figurice neznam u koji smijer gledat.
Cuo sam puno puta ime Preiser, ali nemaju bas neki izbor u 350, Tamiya ispada jer jer isti PE samo malo siri, dakle nema 3D, Fujimi ima ok figurice, ali su IJN i to se bas primjeti. Dakle sto mi preostaje? Trazim nesto u 3D naravno, po mogucnosti da lici na USN mornare, sjajno bi bilo da su u ''combat pozama'', znaci da se mogu smjestit blizu AA topovima i sl.
Dragon mi ima jos najbolje figure, ali sto kad se dobiju 6 po setu >.< _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
da da, vidio sam i njih, jedino te francuske kapice bi trebao nekako modificirat u kacigu amera, al vidjet cemo _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
pa onda kupi saku dragona.....20 paketica i dosta ti je  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
a od kud mi pare da kupim 20 makete dragona XD? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 6:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | a od kud mi pare da kupim 20 makete dragona XD? |
pa da nisi trosio na sve one resine.....
salim se, naravno
pa najlakse je uzet arsenalove, zaoblit malo kape i to je to,ko ce vidit rezliku..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
haah sram me sto svi vide koliko trosim XD
a probat cu jedan set nabavit, pa onda imam od svojeg buke, od frendovog cu uzet i mozda ovako po forumima pitat tko ima smislit cemo nesto vec _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | haah sram me sto svi vide koliko trosim XD
a probat cu jedan set nabavit, pa onda imam od svojeg buke, od frendovog cu uzet i mozda ovako po forumima pitat tko ima smislit cemo nesto vec |
Jel to racunas na posadu od mog DD-a?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Obaviješten sam da je potrebna moja nazočnost na ovom pdf-u pa nakratko prekidam svoj godišnji odmor i podvodni ribolov po srednjodalmatinskim otocima i otvaram laptop
Sandro, L´Arsenal je dobar ali je po meni preskup za broj figurica koji se dobije. Ali mnogo ozbiljniji nedostatak je što su iste užasno krhke, pa ćeš ih u paketiću dobit desetkovane, odrubljenih glava i amputiranih udova...
Ove figurice čine posadu na mom HOODU
Možeš ih nabavit ovdje
http://umm-usa.com/onlinestore/product_info.php?cPath=26_41_69&products_id=230
Primaju paypal, poštarina će te izać nešto malo manje od 5 mrtvih američkih predsjednika, doma ti je za 7 dana
Pozdrav!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Da da Ivane, ocu tvoju posadu i dobit cu je XD
@Drazen:dobre su figure, jel mozda imaju jos u nekim pozama? I btw tvoja prisutnost na ovom forumu je dosta potrebna, molaj se vatanja hobotnica i riba i uvati se rada ! XD _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 29, 2011 4:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | @Drazen:dobre su figure, jel mozda imaju jos u nekim pozama? |
Nema. Pilicu u ruke i prekrajaj ih po vlastitim željama. Ili nabavi Fujimijev set 2 figurica
| veliko_pile Napisao/la: | | I btw tvoja prisutnost na ovom forumu je dosta potrebna, molaj se vatanja hobotnica i riba i uvati se rada ! XD |
Rižot od liganja, škampi i dagnji, hobotnica ispod peke i brudet (ugor, arbun, škarpina, palamide) - i milijun drugih kombinacija s plodovima mora u proteklih 15 dana...
A sad triba ozbiljno sist za stol i završit maketu u narednih 15 dana.
I bit će tisno...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Kol 29, 2011 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
jaooo! Sad me glav uvatila
kazem ti ja nema bolje nego za stol i ribu pod zube, jos da se naslo ovog ljeta koji zubatac al nazalost nista od toga :/ _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|