Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Dragan
 | | Član od: 21 Ruj 2008 | | Poruke: 123 | | Mjesto: Beocin |
|
Upisano: Čet Lis 13, 2011 10:34 am Naslov poruke: Pitanje u vezi Stryker-a! |
|
|
Molio bih znalce(nemam vremena za trziti po netu ) da mi kazu ukratko razlike izmedju verzija:M1126 STRYKER ICV(za njega sve sto sam nasao su slike sa nekih vojnih vezbi) i M1130 Stryker
Command Vehicle/CV TACP( s polja jedinu raziku sa modelom 1126 vidim u anteni na zadnjem kraju!)
Znam za namenu doticnih vozila( ICV-CV/TCP), ali da li ima razlike u spoljasnosti vozila(sem spomenute antene). I da li se neki od ova dva koriste u Afg./Iraku?
Konkretnije koju kutiju od AFV cluba da uzmem:Kit No. AF 35130 ili Kit No. AF 35126!
Hvala unapred Dragan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| supersxvmoto
 | | Član od: 20 Tra 2011 | | Poruke: 248 | | Mjesto: 10000 |
|
Upisano: Sub Lis 15, 2011 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
M1126 se sigurno koristi u Iraqu i Afghanistanu pošto mu je osnovna namjena prijevoz ljudstva na prvu liniju a trebao bi i M1130 jer služi kao zapovjedni i komunikacijski centar.
ukucaj si u google pod slike pojedine verzije, zna se nači dobrih slika sa bojišta  _________________ working on: TRUMP Strela-10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sub Lis 15, 2011 10:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Uvjeren sam da se sve verzije Strykera koriste u Afganistanu tako da nemres fulat sa nijednim  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|