Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

6. zagrebački maketarski kup "Crna Kraljica" 2011.
Idi na stranicu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Zond

Član od: 25 Sij 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Kol 04, 2011 3:12 pm    Naslov poruke: 6. zagrebački maketarski kup "Crna Kraljica" 2011. Citiraj ovaj komentar

Poštovane dame i gospodo,

U ime organizatora - "Hrvatske udruge vojnih minijaturista" čast mi je pozvati vas na 6. zagrebački maketarski kup „Crna Kraljica“

Vrijeme i mjesto održavanja: 17.09.2011. - OŠ Gračani, Gračani 4A, Zagreb

Kotizacija za seniore iznosi 40 kn (6 eura) , juniori ne plaćaju kotizaciju. Svi natjecatelji dobivaju zahvalnicu i prigodni poklon.

Organizator je za prva 3 mjesta u svim kategorijama osigurao plaketu, medalju i nagradu.

Kao i prošle godine, nagrada „Best of show“ donosi osvajaču 100 eura!

Kategorije natjecanja: (23+6)

Juniori:

J1 - Juniori zrakoplovi sva mjerila
J2 - Juniori vozila sva mjerila
J3 - Juniori plovila sva mjerila
J4 - Juniori ostalo sva mjerila

Seniori:

Z1 - Zrakoplovi 1:72 prop
Z2 - Zrakoplovi 1:72 jet
Z3 - Zrakoplovi 1:48 i veći prop
Z4 - Zrakoplovi 1:48 i veći jet
Z5 - Zrakoplovi 1:144 i manji

V1 - Vojna vozila 1:72 i manja
V2 - Vojna vozila 1:48
V3 - Vojna vozila 1:35 i veća

D1 - Diorame i vinjete 1:72 i manje
D2 - Diorame i vinjete 1:48
D3 - Diorame i vinjete 1:35 i veće
D4 - Diorame i vinjete figura sva mjerila

P1 - Jedrenjaci i drvena plovila sva mjerila
P2 - Ostala plovila sva mjerila

F1 - Figure sva mjerila

SF - Science-Fiction sva mjerila
WI - What-If sva mjerila
SF & FANTASY figure sva mjerila

C1 - civilna i trkaća vozila sva mjerila

Posebne kategorije:

OSRH - Oružane snage Republike Hrvatske
BALK - Drugi svjetski rat na Balkanu 1941.-1945.
NOVJ - Narodno oslobodilačka vojska Jugoslavije 1941.-1945.
MIIT - "Made in Italy" - Makete, diorame i vinjete tehnike proizvedene u Italiji do 1945. godine
AB - Makete, diorame i vinjete Autoblinde
VNAM - Vijetnamski rat 1955.-1975.

Makete koje su sudjelovale na pretodnim izdanjima maketarskog kupa „Crna Kraljica“ ne smiju se natjecati osim u posebnim kategorijama.

Sve ostale informacije kao i on-line prijave biti će uskoro dostupne na službenoj stranici natjecanja: www.crna-kraljica.com

Unaprijed se zahvaljujem i srdačan pozdrav
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Kol 05, 2011 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovane kolege

Na web stranici www.crna-kraljica.com objavljene su kategorije, a o načinima prijave i samu prijavnicu možete pronaći na:
www.crna-kraljica.com/prijave.php

Također je omogućena i registracija i online prijava vaših maketa.

Ovim putem vas pozivam da iskoristite pogodnosti online prijave i da se u što većem broju prijavite online načinom, kako bi na sam dan natjecanja, sebi i nama skratili vrijeme nepotrebno utrošeno na administrativne poslove.

Hvala.

Pozdrav.
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Kol 05, 2011 6:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može jedno pitanje od mene kao padobranca Confused ...
Kaj nije bio neki dogovor ,il sam ja zabrijao, da se svi radovi iz GBova u spomen Ivice Aranze izlože na Crnoj Kraljici????
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pet Kol 05, 2011 10:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izložba radova u počast Aranzi će biti organizirana, kako je i bilo najavljivano, međutim ona neće biti natjecateljskog karaktera.
Toj izložbi će biti posvećena posebna pažnja i počast i za nju će biti osigurana posebna izložbena mjesta odvojena od natjecateljskoj dijela.
Iako neće biti nekih strogih zahtjeva i pravila oko te izložbe, HUVM kao organizator treba još odlučiti o nekim konkretnim tehničkim pojedinostima te izložbe.
O svemu ćete biti pravovremeno obavještavani kroz forum i na stranicama Crne Kraljice.

Pozdrav
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Kol 06, 2011 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da znam da nije trebalo biti natjecateljskog karaktera, već izložbenog ,kako sam i napisao. Nego sam mislio da će biti rečeno u najavi i nešto na tu temu. Hvala na odgovoru.
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 4:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može li jedan mali prigovor ? Twisted Evil
Vidim da fale neke kategorije.To mi je pomalo i razumljivo.
Jasno mi je da je problem s vremenom za ocjenivanje ,a i drugim rabotama i financijama u svezi s time.
Jasno mi je da je u nekim kategorijama premalo radova pa medalje dobiju i lošiji radovi.
Ali isto tako u nekim kategorijama ,npr. oklop bude i daleko više od 3 rada koji zaslužuju medalju.
Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,ali trogodišnjim iskustvom poučen i brojnim suzama potaknut usuđujem se reći :
Dajte ljudima kategorija i medalja.Znaju ljudi da možda i nisu zaslužili baš svako odličje ,ali priznanje od kolega kolegama godi Cool
PS ja to onako preventivno ubi me ova vručina Laughing
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 5:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:

Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,:

a onaj talijanac???????
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 6:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:
Vulkanizer Napisao/la:

Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,:

a onaj talijanac???????

Ansaldo će učestvovati u izložbenom dijelu u počast Aranzi ,kao je i bilo dogovoreno u GB-u.
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 6:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:
slider Napisao/la:
Vulkanizer Napisao/la:

a onaj talijanac???????

Ansaldo će učestvovati u izložbenom dijelu u počast Aranzi ,kao je i bilo dogovoreno u GB-u.

ok, ja sam mislio da se i oni iz GBa mogu takmicit..sorry Embarassed
Natrag na vrh
kreso

Član od: 08 Lis 2009
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 7:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo zanima me prijavio bi se na CK-u ali neznam u koju se junior kategoriju upisat radi se o tiger I diorami
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 11:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja bi samo zamolio da se ove godine ako će biti nagrada pripazi za što se daju, prijašnjih godina se npr znao dobit komplet aviona za nosaće u 1/700 za oklop 1/35, znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali mislim da bi bilo primjereno rasporedit za avione avione, za oklop oklop, aute auto i tako to Laughing
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Ned Kol 07, 2011 11:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

CCCP Napisao/la:
ja bi samo zamolio da se ove godine ako će biti nagrada pripazi za što se daju, prijašnjih godina se npr znao dobit komplet aviona za nosaće u 1/700 za oklop 1/35, znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali mislim da bi bilo primjereno rasporedit za avione avione, za oklop oklop, aute auto i tako to Laughing

Rolling Eyes

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Kol 09, 2011 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo, nikad nisam osobno prisustvovao CK, ove godine planiram doc, ali slazem se sa ovim zadnje sto je kolega reko, svakome svoje. Jer nema smisla dat automaketaru oklop ili obrnuto, onda samo dode do nekakve razmjene na licu mjesta , mjenjanja preko foruma, prodaje i sl.
Lisec

Član od: 30 Lis 2008
Mjesto: Zaprešić
PorukaUpisano: Uto Kol 09, 2011 5:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mijenjanja je bilo i uvijek će biti.....ako ce se sad morati striktno paziti kakvu vrstu maketa netko dobije...onda stvarno jao nama

my 2c

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Kol 09, 2011 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lisec Napisao/la:
.....ako ce se sad morati striktno paziti kakvu vrstu maketa netko dobije...onda stvarno jao nama
my 2c

Slažem se s tobom ......jao svima nama ako je nekome to takav problem,pa kakva nam je situacija i opće stanje dobro je da uopće netko uspije organizirati i održati takmičenje,a samo veliki plus cilom trudu organizatora i svemu tome je da se uz plaketu dobije nagrada i još maketa!! Tko nije zadovoljan ne mora ni uzeti maketu koju dobija od strane organizatora,čemu sitničarenje i kompliciranje.......just my 2c, a vi slobodno sad po meni Puca Cekic u glavu Bacac plamena
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naprijed
Stranica 1/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma