Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

PzKpfw 73 'bubble panzer' - Black 113
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 4:30 pm    Naslov poruke: PzKpfw 73 'bubble panzer' - Black 113 Citiraj ovaj komentar

dakle, evo nesto novo od mene, inace radi se o malo poznatoj seriji bubble panzera od kojih je samo jedan dokumentiran, to je upravo ovaj 'crni 113' a slika je priložena ispod, na poligonu navodno, uglavnom priliku ih je nekoliko par dobilo na području okolice Berlina, a prednost je bila posada od dva čovjeka i bolja tehnologija, earth guske i sva tri pogonska, a posebice al. kotac na prednjem dijelu koji je sluzio kao detektor mina, a sto se tice makete - cista zabava, proizvođac je casamiya + nesto malo mog skreča i dodataka, uglavnom da ne duljim evo slike, bio je prakticki gotov u dva popodneva, nego sam ja otezao sa slikama zbog skole, a drugi fender ne dostaje jer ga je sredila posast zvana brat, a i dinamicnije ovako izgleda, bar meni Wink

eto toliko od mene, sada je vas red da ostavite komentar... Very Happy

st65uka: poruka promijenjena dana: Čet Velj 23, 2012 4:16 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 4:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zakon Smile
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 4:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hahahhah bravo majstore,odlicna ideja i realizacija Very Happy
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bomba! Very Happy Svaka cast za ideju Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dzunglist

Član od: 06 Lis 2006
Mjesto: Cvjetno naselje
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 6:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

HAHAHAHA odlicna ideja, trebalo mi je malo da skuzim...

http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related
Natrag na vrh
Antonio

Član od: 24 Sij 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 7:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično napravljeno.
Laughing

Antonio: poruka promijenjena dana: Uto Velj 21, 2012 7:52 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 7:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jel radi jos mouse? Laughing bilo bi genijalno koristit ga kao mis
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 9:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fora! Dobro sam se nasmijao Very Happy
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2012 10:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam povjerovao u pricu. Ali, mislim: ma kakva casamiya?!! Pa gledam sliku s "poligona" i nekako mi vuce na montazu, ali....

Hahhaha.. Odlicna ideja i izvedba. Bas mi se svidja:)
Tomi

Član od: 25 Stu 2008
PorukaUpisano: Sri Velj 22, 2012 1:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni isto na prvu nije baš bilo jasno,ali ponosan sam na sebe nakon tri četiri gledanja uspio sam skužiti. Embarassed

Ideja odlična,izvedba još bolja

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Sri Velj 22, 2012 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svaka čast na ideji. Eto i ja spadam u one koji su iz 2-3 gledanja skužili daje miš u igri. ŽSuper ideja i još bolja izvedba
Natrag na vrh
st65uka

PorukaUpisano: Čet Velj 23, 2012 4:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala ekipa, pa bilo je miševa i prije po forumu a kako je ovaj riknuo - nop, ne radi, odlučio sam i ja napraviti pimp my mouse hehe.
dobio sam informaciju od prijatelja da je kopao po googleu kako bi došao do još informacija, a vidim da je ovdje dio isto prevaren, što mi je i bio cilj, casa mia na tal, i Dolus Vos na lat. Razz

evo par wip slika, uglavnom, uzeo sam dijelove starog panthera D, štapiće za uši, čačkalice brus papir, CA ljepilo, a ovaj neki 'blast bag' je od one krpice za čistiti naočale, i slilno a rezultat je ispao takav, super razbribriga preko vikenda... Very Happy

eto, pozdrav
Josip
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2012 11:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

na lat je domus mei Wink bome i meni trebalo dosta da skontam o čemu se radi, svaka čast Very Happy
st65uka

PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2012 3:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

CCCP Napisao/la:
na lat je domus mei Wink bome i meni trebalo dosta da skontam o čemu se radi, svaka čast Very Happy

o, otkad tebe ne vidjeh po forumu, hvala, a na tal sam mislio casa mia - moja kuca, a na lat dovus vos (sto pise na slici) = prevariti vas... Wink
Natrag na vrh
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2012 7:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e ovakve stvari volim,odlična ideja i izvedba,svaka čast Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma