Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| MIAMI
 | | Član od: 12 Stu 2009 | | Poruke: 74 | | Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 12:24 pm Naslov poruke: kineski razarač " admiral Qing Dao " 1: 350 |
|
|
pozdrav svima,
evo da se i ja vratim na OMF i objavim moj zadnji rad, radi se o modernom razaraču kineske vojske " admiral Qing dao" u mjerilu 1:350, proizvođača Trumpeter. Cijeli odljev je bio katastrofalan, toliko loš da u zadnjih niz godina nisam imao toliko lošu maketu, nekoliko sam puta htio i odustati. sad mi je žao što nisam fotkao cijeli projekat u radu ali vjerujte mi nisam imao snage... dekala uopće nije bilo, tako da sam izmišljao, sastavnica u kinder jaju je veća od ove, nečitko etc, uglavnom katastrofa. Djelovi nisu feetali, npr. bočno sidro je odmah puknulo tako da sam izmišljao toplu vodu od ostataka sprua etc. nekih sitnih djelova nije ni bilo , ograde sam skupio od odtataka prošlih maketa a niti njih nije bilo dovoljno, montirane su na temelju fotografije sa pravim razaračem, također sam i dvoja vrata hangara na krmi broda sam napravio na temelju fotografija, desna sam vrata napravio poluotvorenima a maketa nije imala ništa od toga, c c c c c c c c c , uglavnom radio sam ga samo sa kistom i akrilnim bojama a da ne duljim evo ga:
By srgsandi at 2012-02-19
By srgsandi at 2012-02-20
...evo ga u visećoj polici sa ostalim morskim nemanima...
PS. odlučio sam da neće ostati na ovim jeftinim plastičnim nosačima nego na "suhom doku" koji je trenutno u izradi.
eto, uglavnom to je to  _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ...
MIAMI: poruka promijenjena dana: Pon Velj 20, 2012 12:50 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| u razlike kad se pogelda zadnja slika, ova maketaizgelda ko kontenjer bez icega od detalja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 12:56 pm Naslov poruke: |
|
|
...zato i kažem da je super ispao s obzirom na šta je ličio kad sam otvorio kutiju ...
prozore sam pravio sa svrdlom 0,7 mm, eto  _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 1:00 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom na nevolje koji si imao, svaka cast sto si uopce isao to cudo i zavrsit hehehe  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
..iskreno da sam znao šta me čeka .... ali ajde, rekoh samome sebi" zar u tome i ne leži bit maketara ? " heh, tnx man  _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|