Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1355 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Velj 06, 2012 11:02 am Naslov poruke: ducani u Firenci,Pisi i Sieni |
|
|
Bok,
ubrzo iden na put u italiju,pa me zanima postoje li kakvi dobri maketarski ducani u Firenci,Pisi i Sieni.... _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Pon Velj 06, 2012 11:54 am Naslov poruke: |
|
|
U Firenci, blizu katedrale: Dreoni Giocattoli. Kad sam ja zadnji puta bio (davno...), bilo je svega, čak i Verlindena.
Imaju i sajt, pa vidi:
http://www.dreoni.it/
Zanima li te možda i Padova? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Velj 06, 2012 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala zlikovski
ne,na zalost necemo u Padovu,samo ova tri grada _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Velj 06, 2012 12:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Gledaj gradove kad budeš tamo, ostavi makete, viruj mi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Velj 06, 2012 12:53 pm Naslov poruke: |
|
|
ma je,u pravu ste,al vec san bija u sva tri grada,pa mi je ovo onako usput,uvatin li nesto slobodnog vrimena,nije mi ovo primarn,nismu mi makete primarne  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Ožu 26, 2012 7:31 pm Naslov poruke: |
|
|
evo bija san u dreonija,odlican ducan,velik izbor maketa,pribora i boja,a nije skupo.uzea san tamiya kit,jedan kist za dry brush i 6 boja.osto nisan zna napamet koje mi boje tribaju za hurricanea hawketa kontinentalne sheme iz bitke za britaniju pitao san prodavaca koji se također maketar i on mi je rekao da imu tamiya acrylxf-20,xf-52,xf-81,a za kokpit xf-71 pa jel mi vi mozete rec jel me zajeba ili je sve u redu  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AK47
 | | Član od: 20 Stu 2009 | | Poruke: 58 | |
|
Upisano: Pon Ožu 26, 2012 9:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reci nesto o samom izboru maketa (oklop,1/35) u ducanu-i ja cu tamo kroz par nedjelja,pa da znam isplati li mi se svracati?Mada sam bio vec jednom u Firenci,grad je fantastican,da ne gubim vrijeme ako nema nekog velikog izbora.Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pon Ožu 26, 2012 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
nisna ti nesto pretjerano gleda oklop jer me to neinteresira,slusaj,ducan ti nije daleko od trga,nekih 100m,otiđi nemas sta izgubit....
prthodno pitanje dalje stoji,ajde odgovorite sta prije da se mogu bacit na posa _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|